Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TPM (trusted platform module) topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
válasz
Callisto
üzenetére
Igen olvastam erről amit írsz, de szerintem az se mostanában lesz! Épp most olvastam egy cikket, hogy 2022 be dobja piacra a Samsung a QD-oled tvt. Aminek jobb lesz a fényereje, meg a színei is, de majd kiderül mi lesz belőle! Samsung szervizröl annyit, hogy nálam maximálisan korrektül jártak el! Én elhiszem, hogy sok embernek rossz a tapasztalata, és az is gond, hogy a Samsung ezt hagyja! Samsung ügyfélszolgálat az meg olyan amilyen, de eddig bármilyen kérdésem volt vagy gondom volt segítettek! Kinek mi a tapasztalata! Van aki az lg ügyfél szolgálatával nincs ki békülve. Jobb fényerő az egész képre pozitív hatással lehet, ha ésszerűen van be állítva! Más téma az esztelen fényerő, amivel meg szédül a vevő! A jó kép meg elég szubjektív dolog! Kinek mi tetszik! Ezért is tudják a 2 tábort össze ugrasztani. Miközbe sok komolyabb teszteken, már pont számokba alig van különbség, 55qn90 vs c1 összképet nézve természetesen! Persze amikor olyat írnak, ami nem tetszik, akkor egyből jönnek azzal az a szakember nem ért hozzá, vagy elfogult. Miközbe a műszerek nem hazudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor