Hirdetés
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Abel-0101
üzenetére
Elment végignéztem egy csomó panelt (Sony, LG, Samsung stb.) alaposan és hazavittem egy DSE és minden mentes 65QN95A-t végül. (Régi Samsungot váltott ami mellett OLED volt egy ideig.) Beállítva, kalibrálva és azt kell mondjam sose többet OLED. Most már este se hiányzik, pedig úgy mentem el vadászni, hogy 2 év után OLED lesz megint.
Tény, hogy Samsungnál nagyon rossz a QC és magas a "selejt" aránya panelban.
Ugyanakkor ez megtalálható mindenhol. Van szar kategória minden márkában és a felsőben is vannak rossz(abb) darabok "tömegével".
Végigjártam az utat minden márkában a felső kategóriában. Nem vagyok elvakult márkafüggő és ez után sem leszek. A lényeg, hogy megfeleljen minden körülmény között és ne korlátozza be a felhasználási szokásokat legyen szó bármilyen műszaki cikkről.
Hozzáteszem személyes vadászatra egy rendelt 65QN95A visszavitele után indultam el és a 3. panel volt a jó amit megnéztem alaposan. (Sony, Samsung, LG LCD és OLED-eket vizsgáltam és döntöttem a végén emellett mégis.)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - OFF topic
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen autót vegyek?
- SSD kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor