-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyatt
tag
Sziasztok,
Na beuzemeltem a 65G1-et.
Nekem egy 55C7-et valtott. A falra torteno rogzitessel es a megfelelo kabel managementtel elment 2 napom, de vegul megerte. Nagyon jo elmeny, hogy rafeszul a falra, tenyleg olyan mintha egy festmeny lenne rajta.
Labat sajnos nem adnak a csomagba, igy azt igeny eseten mindenkepen szukseges megvasarolni. Ez igaz a sima fektetett V alaku labra, illetve a festoallvanyra is.
A kepevel kapcsolatban az tunt fel eloszor, hogy jobban kezeli a melyegelessegeket. Valahogy 3Dsebb a kep, mint a C7-nel volt, illetve az onarnyekok a targyakon hangsulyosabbak. Ezek vagy az Evo panel, uj vezerles stb, miatt vagy a nagyobb kepatlonak koszonhetoen lehetnek...
A kepe osszessegeben valahogy termeszetesebb, elethubb, mint a C7 szerianak.
Isf dark beallitast szoktam hasznalni, majd kiprobalom a filmmakert is mit tud.
Mozgasmegjelenitesben erzek javulast illetve az egesz rendszer gyorsabb. Az uj taviranyito, pedig nekem sokkal ergonomikusabb. Kozepes kezem van a regi magic remote bizonyos gombjai valahogy nem alltak a kezemre, ezt az uj remoteot mintha beleontottek volna.
Elso tapasztalatok ezek, meg megkergetem majd PS5el, illetve Netflixel is.
Szerintem elleszek vele megint par evre... :)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor