Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nagyatt

tag

Sziasztok,

Na beuzemeltem a 65G1-et.
    Nekem egy 55C7-et valtott. A falra torteno rogzitessel es a megfelelo kabel managementtel elment 2 napom, de vegul megerte. Nagyon jo elmeny, hogy rafeszul a falra, tenyleg olyan mintha egy festmeny lenne rajta.
    Labat sajnos nem adnak a csomagba, igy azt igeny eseten mindenkepen szukseges megvasarolni. Ez igaz a sima fektetett V alaku labra, illetve a festoallvanyra is.
    A kepevel kapcsolatban az tunt fel eloszor, hogy jobban kezeli a melyegelessegeket. Valahogy 3Dsebb a kep, mint a C7-nel volt, illetve az onarnyekok a targyakon hangsulyosabbak. Ezek vagy az Evo panel, uj vezerles stb, miatt vagy a nagyobb kepatlonak koszonhetoen lehetnek...
    A kepe osszessegeben valahogy termeszetesebb, elethubb, mint a C7 szerianak.
    Isf dark beallitast szoktam hasznalni, majd kiprobalom a filmmakert is mit tud.
    Mozgasmegjelenitesben erzek javulast illetve az egesz rendszer gyorsabb. Az uj taviranyito, pedig nekem sokkal ergonomikusabb. Kozepes kezem van a regi magic remote bizonyos gombjai valahogy nem alltak a kezemre, ezt az uj remoteot mintha beleontottek volna.
    Elso tapasztalatok ezek, meg megkergetem majd PS5el, illetve Netflixel is.
    Szerintem elleszek vele megint par evre... :)

Új hozzászólás Aktív témák