Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Mivel én soha nem titkoltam, mindig is frame rate mániás voltam... Legfőképpen mert PC-s voltam vagy 20 évig. Tehát nem nagyon viselem el a natív 24p-t, ezért interpolálok a B6-on. Az interpoláció esetleges hibái ellen kitalátam a következő szintén eretnekséget:
A Panasonic UHD bluray lejátszóban letiltottam a 24p-t, tehát 4K 60Hz-et küld. És tényleg kevesebb hiba vehető észre a mozgás javításban. Szóval aki esetleg szereti a hírhedt folyamatos mozgást, annak ez egy ötlet lehet a kevesebb hiba véget. Gondolom lejátszó válogatja, hogy milyen lesz az eredmény, attól függően, melyik hogy dolgzik.
Na, most aztán kapok a videóphile-ektől...
Új hozzászólás Aktív témák
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Panasonic UHD bluray lejátszóban letiltottam a 24p-t, tehát 4K 60Hz-et küld. És tényleg kevesebb hiba vehető észre a mozgás javításban. Szóval aki esetleg szereti a hírhedt folyamatos mozgást, annak ez egy ötlet lehet a kevesebb hiba véget. Gondolom lejátszó válogatja, hogy milyen lesz az eredmény, attól függően, melyik hogy dolgzik.
Vhiktor