Hirdetés
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Szia!
Én is 2,5m-ről filmezek. A 4K-s demók tökéletesek, gyönyörűek, hibátlanok, stb, stb, nálam is, pedig "csak" FHD az oledem. SZERINTEM túl van hájpolva a 4K, de ez kizárólag a saját véleményem. Lefogadom, hogy 55"-nál, 2.5 m-ről, azonos forrás esetén nem tudod megmondani milyen felbontású anyagot látsz. A szemed nem képes ekkora távolságból megkülönböztetni ennyire apró méretű pixeleket. De nekem mindegy, csak a véleményemet mondtam el. De mondok egy jó példát... mondjuk MM-ban megnézel egymás mellett egy FHD és egy 4K-s oled kijelzőt és ott sem fogod megmondani, épp melyiket látod. Persze tudni fogod, mert a címkéjét úgyis megnézed előtte.
4K kizárólag az 1 méterről mozizóknak lett kitalálva, no meg azoknak, akiknek a számok fontosabbak, mint a lehetséges/mondvacsinált pozitívumok. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
4K kizárólag az 1 méterről mozizóknak lett kitalálva, no meg azoknak, akiknek a számok fontosabbak, mint a lehetséges/mondvacsinált pozitívumok. 
Vhiktor