Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Projektor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pyxis
csendes tag
Sziasztok!
LG 55B9-em van, ilyen fali konzolon:
Tippekre lenne szükségem, hogy milyen HDMI kábelt használtok, ami elfér a hátsó csatlakozókban, mert olyan közel van a falhoz hogy nem nagyon jött eddig be semmi.
A baloldalon lévő oldalsó csatlakozóban van most egy kábel, de a továbbiakat szívesen betenném inkább mögé (esztétika), aztán onnan mennének a kábelcsatornába... -
pyxis
csendes tag
Én kb 1 hónapja kérdeztem kb ugyanazt és utólag is köszönöm a sok hasznos hozzászólást.
Akkor kipróbáltam a Plex Servert PC-ről de a lejátszás állandóan bufferelt, így valamit szerintem nem csináltam jól.A végeredmény az lett hogy maradt az Apple TV, mert NAS-ról filmlejátszásra még mindig a PLEX a család kedvence.
Egyre gyakrabban használjuk már HBO GO-ra, Netfilxre vagy YouTube-ra az LG beépített appokat, és ha neked elég a beépített lejátszója a TV-nek, akkor szerintem ki lehet dobni az Apple TV-t.
(az Apple TV távirányítója viszont nagyon fog hiányozni ha egyszer nálam is kikerül a képből) -
pyxis
csendes tag
Sziasztok!
Lehet nem ide tartozik szorosan a kérdésem, de annyira ideszoktam mielőtt kiválaszottam a TV-t, hogy felteszem először itt és mégiscsak egy LG OLED-em van. 😊
Van nekem egy B9-em (egy 10 éves Pana plazmát váltott) és ha már okos a TV, szeretném elhagyni mellőle az Apple TV-t.
Az utolsó dolog amire nem találtam jó megoldást, az a film lejátszás NAS-ról.
Jelenleg egy régi NAS van itthon, amin a filmeket tárolom (és futtatja a torrentet), erről játssza le az Apple TV-n az Infuse a filmeket. Az Infuse király, imádom, mert borítóképekkel, IMBD ponttal, stb-vel listázza a filmeket, két gyerek is van itthon, ezért különösen fontos hogy valami szép formátumban (ne szövegesen) legyenek listázva a filmek és könnyű legyen használni.
Ezt váltanám le valamivel a TV-n. A LG shopban nincs Infuse, van helyette Plex, amihez viszont Plex server kell. Ezt nem fogom tudni felvarázsolni a mostani NAS-ra, mert olyan régi. Ha kell lecserélem a NAS-t, de nem mennék 40e Ft fölé (vinyó nélkül)…
Van ötletetek, hogy mi az a kombó, ami működik az LG-n elérhető valamelyik lejátszó progival és tudja a szép borítóképes lejátszást? Vegyek egy belépő szintű Synology NAS, arra Plex servert és használjam a TV-n a Plex-et? Azt olvastam az alap Synology-k nem elég erősek ehhez. A transcoding-ot a TV vagy a NAS fogja csinálni egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest