Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
blakey
üzenetére
Azért látom sokan szeretitek itt az ökölszabályokat, és nem értitek, ha valaki meg szeretné érteni a miértjét (knowledge vs understanding). Én sem értem, hogy miért ne lehetne HDMI-t menet közben dugdosni, pláne, hogy a 19-es pin direkt erre (is) való: Hot Plug Detection, ami a szabvány része.
Elhiszem, hogy az a tapasztalat, hogy gond lehet belőle, de papíron szerintem se kéne így lennie. Így mondjuk garanciális elutasítástól se kell tartani emiatt.edit:
Amúgy jellemzően földhurok ás/vagy statikus feltöltődési problémákat írnak, mint lehetséges ok, az esetleges elektronikai károsodásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Milyen alaplapot vegyek?
- Drón topik
- Avast! Antivirus topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interactive Brokers társalgó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Eladó LG OLED55C11LB
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4127, 100% AKKSI
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor