Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batawanga
tag
Azért nagyon függ attól is, hogy milyen forrást nézel elsősorban. Mivel nálam sok a Netflix, hamar észrevettem, hogy a nagy terek fényes hátterei bizony elég csúnyán szaggatnak, ha ki van kapcsolva teljesen a TruMotion. Próbáltam együttélni vele, de ha egyszer feltűnik, utána egyre rosszabb lesz, már vadászik rá a szemed, így elkezdtem játszadozni a De-Judderrel, amíg vállalható lett. Mindezt teljesen laikusként. Az azért elgondolkoztat, hogy a Netflix, aki elsősorban tévére gyárt tartalmat, miért nem figyel ezekre, előfordul, hogy még a képarányt sem tévére igazítja.
Apple: én örülök az új appnak, mert nagyon sok jó sorozatot rendeltek be az idén és teljes pompájukban csak ilyen formában tudjuk megnézni őket (még iPadeken sincs oled kijelző) és elég nagy spórlás, hogy most már nem kell külön streamer eszközt vásárolni ehhez. Tervezett avultatás pedig nincs, az AirPlay egy új fícsör, amit a 2 éves modellek visszamenőleg meg fognak kapni (a 8-as modellek állítólag valamikor októberben). Amúgy nem is látom nagy hiányát, játékra a lag miatt kb. alkalmatlan lesz, egyéb streamre meg ott van most már a natív TV app.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Baldur's Gate 3
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor