Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batawanga
tag
Azért nagyon függ attól is, hogy milyen forrást nézel elsősorban. Mivel nálam sok a Netflix, hamar észrevettem, hogy a nagy terek fényes hátterei bizony elég csúnyán szaggatnak, ha ki van kapcsolva teljesen a TruMotion. Próbáltam együttélni vele, de ha egyszer feltűnik, utána egyre rosszabb lesz, már vadászik rá a szemed, így elkezdtem játszadozni a De-Judderrel, amíg vállalható lett. Mindezt teljesen laikusként. Az azért elgondolkoztat, hogy a Netflix, aki elsősorban tévére gyárt tartalmat, miért nem figyel ezekre, előfordul, hogy még a képarányt sem tévére igazítja.
Apple: én örülök az új appnak, mert nagyon sok jó sorozatot rendeltek be az idén és teljes pompájukban csak ilyen formában tudjuk megnézni őket (még iPadeken sincs oled kijelző) és elég nagy spórlás, hogy most már nem kell külön streamer eszközt vásárolni ehhez. Tervezett avultatás pedig nincs, az AirPlay egy új fícsör, amit a 2 éves modellek visszamenőleg meg fognak kapni (a 8-as modellek állítólag valamikor októberben). Amúgy nem is látom nagy hiányát, játékra a lag miatt kb. alkalmatlan lesz, egyéb streamre meg ott van most már a natív TV app.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor