Hirdetés
- Androidos fejegységek
- E-book olvasók
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- RAM topik
- ASRock lapok általában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Még mindig hanyagolja a High-NA EUV berendezéseket a TSMC
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
"Szerintem ki lehet próbálni. Max nem veszed át ennyi. Nem veszít az ember semmit."
Ezzel azért illik vigyázni.
Ha webshopban vetted és futár viszi ki, akkor ÁT KELL VENNED mielőtt kipróbálod.
Akkor is ha féltégla van a csomagban.
Legfeljebb a futár tanusíthatja, hogy nem volt benne/ vagy hibás volt, nem működött. (amennyiben egy kis maradásra rá tudod venni)
Persze ha a webshop saját embere hozza ki, talán mások a feltételek.Anno az MM-ben kicsomagoltattam az E6V-t a dobozából, hiába volt műanyag pántokkal lezárva.
Megmondtam az LG-s tagnak, hogy "látni akarom a cuccot, ha bennevan akkor OK, viszem".
Inkább hülyének nézetem magam 1 percig, de biztos akarok lenni abban, hogy nem féltéglákat viszek haza.
Sajnos láttam már PDA-kat kicsomagolva, ahol a készülékek helyén faxpapír volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos fejegységek
- E-book olvasók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Parfüm topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Filmvilág
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Legfeljebb a futár tanusíthatja, hogy nem volt benne/ vagy hibás volt, nem működött. (amennyiben egy kis maradásra rá tudod venni)
Vhiktor