Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Northlorien

tag

válasz daneel_hu #47149 üzenetére

Jaja, bár azt hozzátenném, hogyha nem kompetitiv jatszasz, hanem csak single player stb, akkor boven rendben van a Pana. Kicsit faramuci ez a helyzet, mert az LG jobb késleltetés és refresh esetében, de nekem nem hianyzott egyáltalán, vagy nem érzem a hiányát, a másik pedig ha inkább FPS-t játszom, akkor tök rendben van számomra egy 27 colos monitor, asztal egér billentyűzet kombo. Szóval igen van előnye, de nekem pl mindegy volt mert ott ahol számít az alacsony input lag, azt pont nem a tv-n akarom játszani, illetve nem akarom a beegest sem kockaztatni. Összegzésképpen az LG jobb játék esetében, de ez nem azt jelenti hogy szar a Pana, vagy ne lehetne rajta játszani, sőt, igazából tök jól lehet - a régi tvmnek 2x ekkora volt az input lagja és azzal is elvoltam egy ori and the blind forrestel, pedig ott nagyon fontos a pontos timing. A Panan meg konkrétan sokkal jobb már. :) Viszont ha egész nap Apexezel, és tv-n akarod nyomni, valoszínűleg jobb az LG, bár ideges lennék a beégés veszély miatt.

Új hozzászólás Aktív témák