-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
"Akkor még egyszer, én sem vagyok oda a soap-ért (ha esetleg ez jött volna le eddig), de ha valami túlságosan is röccen, az bizony kicseszettül zavar.
Nálad teljesen ki van kapcsolva?"Tévéadásnál, tehát sport vagy dokumentumfilmeknél 1-es interpoláció maximum. (10-es skálán)
Filmet nem nézek DIGI-n, mert mind logós vagy valami reklámszar szokott lenni itt-ott.
Mozifilmnél vagy BFI-t vagy kikapcsolt interpolációt használok.El nem tudom képzelni mi a rossz a CX-en, elvileg mégjobbnak kéne lennie az interpolációnak mint E8-ason.
24p-s mozifilm az mindig röcögni fog oleden, két dologgal tudod ezt kiküszöbölni, vagy interpoláció vagy BFI. Viszont interpolációval részben bukod a film térhatását. Nyilván ha 55-öst nézel 8 méterről akkor tök mindegy.
(tudom, hogy 77-esed van, csak példát írtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor