-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
wallace 234 #46095 üzenetére
Nananana...
Mielőtt beskatulyáznál, #46090) dh66e kollégával együtt, én egy lehetséges "opciót" írtam eladásra, amire mindjárt írtam is, hogy a legjobban elítélem. De, ott vannak azok az agyvelőgyulladások és fotelforradalmárok, akiknek bármit el lehet adni, nem pedig itt.
Mégis te miért adod alá a lovat, hogy járjon utána egyfolytában?
Szeretnéd megtudni más kárán, hogy viszonyul majd ehhez az LG?
Egy olyan tévéről beszélünk, ami beégés nélkül is max 150k az ára és főleg az első számú probléma, - amit én sem tudtam biztosan -, hogy a gyári garancia sem vonatkozik a beégésre!
Akkor mégis mi lehet ennek a kimenetele szerinted?Még megérteném, ha a tévéje 500 ezer fölötti árat képviselne és lenne rá garancia is, de úgy, hogy semmi garancia nincs, sem kiterjesztett, se semmi és így nekimenni a hatalmas LG-nek Magyarországon...
Hát az ő dolga, de továbbra is azt mondom, a legjobb opció, ha fb-on megszabadul a tévétől, akár leírja a hibáját, akár nem, mert erre az esélytelen "harcra" a gatyája (is) ráfog menni.
Részemről nem érdekel tovább ez a téma...béke :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Linux kezdőknek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged