- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Locutus
üzenetére
Szerintem nem. Ugyan úgy, ahogy az 1440p120 sem megy neki (erőltetve sem, legalább is mikor utoljára próbáltam a C8-on [ami újabb/erősebb chipset, mint a B8]), pedig az is befér HDMI 2.0-ba (Sony OLED-eken is működött már 2017 óta, talán Panasonic-on is 2018-tól). Eddig még sohasem tűnt sikeresnek bármi olyat küldeni LG TV-kre, amit hivatalosan nem támogatnak (szerintem vagy explicit tiltják is, de legalább is nem "nyitott" szellemiséggel kezelik a dolgokat, whitle-list elvű lehet).
Bár lehet, hogy VGA oldalon is van explicit szűrés a standard formátumokra, amik passzolnak az interfészhez, de játszottam már passzív DP->HDMI adapterrel (+ driver TMDS limit kiütés, mert az hivatalosan csak 1.4 Alt-Mode, nem 2.0), és úgy sem megy C9-en, ami CX-en igen (pl. 4k120 4:2:0).
Ha valami, inkább kevesebb formátum fog működni (passzív DP->HDMI esetén is hiányzik valamiért a >8bit, bár a HDR10 működött legutóbb, ami korábbi próbálkozásomkor még nem).
Előbb próbálnék meg VRR-t erőltetni a B8-ra (pl. FreeSync Range-t hozzáadni az EDID-hez, ami a FreeSync kapcsolót be kéne hozza, így talán még a G-Sync Compatible-t is felhasználói manuális opcióval), de 99.9%, hogy nem megy (főleg nem Pascal-al, mert azt a driver is tiltja Turing alatt HDMI-n, szerintem akkor is, ha DP Alt-Mode HDMI passzív adapterrel, de Radeon-al talán eljutsz addig, hogy átbillented a kapcsolót és vagy elfeketedik/villog a kép, vagy esetleg örülsz).De ha igazak a pletykák/mesék, az Ampere nagyon ütős lesz, most a gazdasági körülmények miatt talán viszonylag észszerű árazással a középkategóriában (ha mást nem, legalább most nem drágul tovább).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- További aktív témák...
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED 48C1 (OLED48C11LB) 4K 120Hz, G-sync
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor