Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
"kifejezetten alacsony fényerejű TV-hez vagy szokva"
Ezt nem mondanám. Jelenleg, film/tévénézéskor is be van kapcsolva nálam egy külső fényforrás, mert annyira erős tud lenni a képtartalmak közötti fényerő változás, hogy zavar a "kis" lámpa fénye nélkül, ami némileg tompítja ezt a villogást (nem a 100Hz-es képernyő vibrálásról beszélek).
Tehát, nem felfelé hiányzik (nekem) bármi, hanem lefelé. Azaz, a fekete szintből hiányzik az a plusz, (0cd) amitől áll leejtős lenne a kép. És attól, hogy olednél, "alul" 0cd a fényerő, ez még tovább növeli a kontraszt érzetet, pedig ugyanúgy kb. 100-120cd a fényerőd (optimális beállítások mellett). Nem tudom érthető-e, amit mondok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Tesla topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parkside szerszám kibeszélő
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tehát, nem felfelé hiányzik (nekem) bármi, hanem lefelé. Azaz, a fekete szintből hiányzik az a plusz, (0cd) amitől áll leejtős lenne a kép. És attól, hogy olednél, "alul" 0cd a fényerő, ez még tovább növeli a kontraszt érzetet, pedig ugyanúgy kb. 100-120cd a fényerőd (optimális beállítások mellett). Nem tudom érthető-e, amit mondok?
Vhiktor