Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hm15
senior tag
Egyik legelhanyagolhatóbb kérdés, egyedül én látom ugyanolyan rossznak?
Nekem a Pana G20 és ST 50 ugyanolyan pocsék volt 24-en, mint az OLED. A technológiai hiányosságon, amit a filmek mozgóképként tárnak elénk, semmit sem javít a plazma. Ugyanúgy darabos, ricegős és remegős mindegyik technológián. Nem abban az értelemben vibrál ahogy a linkelt ábra mutatja és a plazmák technikailag tudnak és ami egyben engem nem zavar, hanem a kevés képkockából kifolyólag. Szerintem mára a plazmának semmi előnye az OLED-del szemben, inkább csak számos és erős hátránya.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 1TB
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem a Pana G20 és ST 50 ugyanolyan pocsék volt 24-en, mint az OLED. A technológiai hiányosságon, amit a filmek mozgóképként tárnak elénk, semmit sem javít a plazma. Ugyanúgy darabos, ricegős és remegős mindegyik technológián. Nem abban az értelemben vibrál ahogy a linkelt ábra mutatja és a plazmák technikailag tudnak és ami egyben engem nem zavar, hanem a kevés képkockából kifolyólag. Szerintem mára a plazmának semmi előnye az OLED-del szemben, inkább csak számos és erős hátránya.
Vhiktor