Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PATTA86
csendes tag
válasz
icemad
üzenetére
Én már nem tudom, hogy mi lesz itt, de inkább ez a rohadt korona ami itt betesz nekünk...
épp ma beszéltem egy műszaki boltos haverommal és szerintük nem hogy lentebb menjenek majd az árak, inkább ami még készleten van annak is megemelik az árát (most mindenki vásárol, 65C9 is már 580k-ról 640-650k újra) meséli, hogy így is készlet hiány van nagykernél és egy alkatrész is 3-4 hónap mire Kínából megjön. Nem tudom, hogy májusra is ide érnek e majd az új 2020-as modellek, ha a gyártás is sok helyen visszább esett, és itthon is sorra állnak le, zárnak be gyárak, cégek, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Tárhely szolgáltató választás
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
épp ma beszéltem egy műszaki boltos haverommal és szerintük nem hogy lentebb menjenek majd az árak, inkább ami még készleten van annak is megemelik az árát (most mindenki vásárol, 65C9 is már 580k-ról 640-650k újra) meséli, hogy így is készlet hiány van nagykernél és egy alkatrész is 3-4 hónap mire Kínából megjön. Nem tudom, hogy májusra is ide érnek e majd az új 2020-as modellek, ha a gyártás is sok helyen visszább esett, és itthon is sorra állnak le, zárnak be gyárak, cégek, stb.
Vhiktor