Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
daneel_hu
üzenetére
"Azt kell mondjam, hogy az összes LCD/LED/OLED sehol nincs mozgásban ezekhez képest. Sajnos.
Pedig csak egy középkategóriás Toshiba Plazma vót. ""Általában és kulturálisan az ilyen tömegpszichózis ellenére kételem, gátolom. Jómagam komponens vagyok a témába, de ha kell, akár a nincstelenségig is elmegyek."

A cimborám egy Panasonic 42GT50 plazma televízió boldog tulajdonosa. Nemrég, végre volt lehetőségem nála, lakás körülmények között alaposan letesztelni. Tévé adásokkal, Blu-ray filmekkel, világos szobában, sötét szobában...
Tényleg jó kis készülék, de meg kellett állapítanom, hogy a betekintési szöget leszámítva az én SONY 55W809C készülékem minden szempontból jobb nála a gyakorlatban.
Ami a mozgásmegjelenítést illeti... fent említett cimborám meglátogatott, és ezúttal az én tévém képességeit demonstráltuk.
Amikor a sportközvetítésekre került sor, akkor valódi meglepetés és őszinte elismerés ült ki az arcára, és elárulta, hogy nem számított arra, hogy mozgásmegjelenítés szempontjából ennyire jó a SONY.
Az eltelt hónapokban volt alkalmam alaposan letesztelni a saját tévémet. Az alábbi sporteseményeket néztem rajta:
- Labdarúgás
- Kézilabda
- Kosárlabda
- Röplabda
- Forma1
- WTCC
- Supercars
- Salakmotor
- MotoGP
- Tenisz
- Ping-pong
- FINA VilágbajnokságEgy árva röccenés, egyetlen "utánhúzás" nem sok, annyit nem tapasztaltam. (Pedig a nálam "vendégeskedő" LG 55EG910V mutatta, hogy igencsak érzékeny vagyok rá.) Folyamatos a képmegjelenítés, amilyennek lennie kell.
És ez ugyebár egy ~2-3 éves, felső-közép kategóriás modell, még csak nem is a legújabb LCD csúcstechnológia.
Summa summarum: "van élet a plazma technológián túl".

Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- EAFC 26
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD FX
- Napelem
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor