- Tavaszi hardvernyitány
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
daneel_hu
üzenetére
"Azt kell mondjam, hogy az összes LCD/LED/OLED sehol nincs mozgásban ezekhez képest. Sajnos.
Pedig csak egy középkategóriás Toshiba Plazma vót. ""Általában és kulturálisan az ilyen tömegpszichózis ellenére kételem, gátolom. Jómagam komponens vagyok a témába, de ha kell, akár a nincstelenségig is elmegyek."

A cimborám egy Panasonic 42GT50 plazma televízió boldog tulajdonosa. Nemrég, végre volt lehetőségem nála, lakás körülmények között alaposan letesztelni. Tévé adásokkal, Blu-ray filmekkel, világos szobában, sötét szobában...
Tényleg jó kis készülék, de meg kellett állapítanom, hogy a betekintési szöget leszámítva az én SONY 55W809C készülékem minden szempontból jobb nála a gyakorlatban.
Ami a mozgásmegjelenítést illeti... fent említett cimborám meglátogatott, és ezúttal az én tévém képességeit demonstráltuk.
Amikor a sportközvetítésekre került sor, akkor valódi meglepetés és őszinte elismerés ült ki az arcára, és elárulta, hogy nem számított arra, hogy mozgásmegjelenítés szempontjából ennyire jó a SONY.
Az eltelt hónapokban volt alkalmam alaposan letesztelni a saját tévémet. Az alábbi sporteseményeket néztem rajta:
- Labdarúgás
- Kézilabda
- Kosárlabda
- Röplabda
- Forma1
- WTCC
- Supercars
- Salakmotor
- MotoGP
- Tenisz
- Ping-pong
- FINA VilágbajnokságEgy árva röccenés, egyetlen "utánhúzás" nem sok, annyit nem tapasztaltam. (Pedig a nálam "vendégeskedő" LG 55EG910V mutatta, hogy igencsak érzékeny vagyok rá.) Folyamatos a képmegjelenítés, amilyennek lennie kell.
És ez ugyebár egy ~2-3 éves, felső-közép kategóriás modell, még csak nem is a legújabb LCD csúcstechnológia.
Summa summarum: "van élet a plazma technológián túl".

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tavaszi hardvernyitány
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor