Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
addikt
válasz
Callisto
üzenetére
Azért autóversenyben is számít a képfrissítés és a lag, különösen ha már hozzászoktál a magasabb értékhez.
Nekem a cockpithez egy ASUS ROG 348Q monitorom volt (előtte kísérleteztem sok mindennel, 3 monitor, VR, stb, mellékszál...) és imádtam a G-Sync-jét és a 100fps-t amit kipréselt magából. Javarészt AC és pCars ment vele, nomeg a Dirt : Rally (1-2). Ez utóbbi nagyon durva VR-ban, így szinte csak monitorral toltam. Gondoltam kipróbálom egy 55-ös LG OLED B7-el, mert a PC mellett van alatta PS4Pro is, lássuk milyen képet ad, borítson be a képernyő!
Ha nem válik be monitorként, TV akkor is kell, max maradok a VR-nál...Nos a képminőséggel nem volt baj, annál inkább éreztem a 4k/60Hz hátrányát az ASUS-hoz képest, egyszerűen lassabb lettem vele. Persze nem competitive, magamhoz képest hotlapozva. Úgyhogy szépen visszaraktam a monitort...
De pontosan ezért kérdeztem pár napja (igaz, válasz nem jött...) hogy a C9 mennyire válik be 4K120Hz-en, mert ha G-synccel tudná tartani a 100 körüli értéket, az már nekem elég lenne, és az inputlagon kívül semmiben sem lenne rosszabb mint a 348Q. Cserébe kapnék egy hatalmas képernyőt 16:9-ben... PC-n még jelenleg nincs ami kipörgesse, a 2080ti-khez talán jön valami drivefrissítés, de az idei csúcskártyák már biztos tudják majd.
Persze olyan is van akinek a stabil 60fps fölött már mindegy, volt nálam egy barátom kormányt tesztelni és észre se vette hogy 100-on tesztelt, szóval ez egyénileg változó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- EAFC 26
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Samsung kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- magyar billentyűzet - 162 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha nem válik be monitorként, TV akkor is kell, max maradok a VR-nál...
Vhiktor