Hirdetés
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Videós, mozgóképes topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két táblával jön le a hegyről az Oppo
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
rothfb
üzenetére
Miután LG nagylelkűen cseréli a "hibás" paneleket, fű-fa-virág cserélteti, minden sz@ré'. De ez nem jelenti azt, hogy tényleg tré az összes. Ahogy már korábban is írtam, gyakran ezen rugózik az egész fórum és szinte már csak megerősítésért jönnek be, hogy ez cserés vagy sem... Ha nem lenne garanciás ez az "OLED sajátosság" > tinting, banding, ahogy LCD-nél sem nagyon az, hogy torzul a kép oldalról és durván felhős, megszűnnének ezek a "gondok", mert saját pénzen nem lenne fontos egy enyhe tinting/banding.

Ez nem harag kérdése, de ha mindig azzal jössz, hogy megint egy hibás LG, bezzeg a tiéd hibátlan, az nem nagyon segít. És majdnem olyan jó, mint az a kérdés, hogy "Beég?!"

Milyen magas az a Soundbar, hogy el kellene férnie?! Csak mert a C9 tényleg kicsit alacsonyabb, de amúgy is max 5-6-7 centi lehetne, ami szerintem továbbra is kevés lenne. Nekem nincs falra szerelve, alatta van a center, az alsóbb polcon, bár az én centeremen megállna a tévé.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor