Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Még mindig rágom ezt a TV kérdést, lassan döntök
.Ma voltam az MM-ben, megnéztem az LG 55C9-et. Egy értékesítő odajött, a vége az lett, hogy az LG helyett elkezdte nekem nagyon tolni a Panasonicot, majd odajött egy másik, az is (sokkal jobb a képminősége és mi más számítana ha nem a képminőség hát ezért vesz tévét igaz uram?). Kissé furcsa volt, az legjobb érvük az volt, hogy ha most Panasonicom van, akkor célszerű azt vennem
. Aztán mindkettőn lejátszottak pendrive-ről egy részletet valami TV adásból, az LG-n az arcok narancssárgák voltak eléggé kirívóan. Megkérdeztem, hogy mégis melyik milyen beállításon van, mire a válasz: ööö, ugyanolyan, igen, ugyanolyan beállításon mind a kettő.Ez nyilván nem komoly, mégis felmerült bennem egy kérdés: szinte mindenki az LG-t ajánlja, ha OLED TV kerül szóba, nem csak itt, más topikban és fórumban is. Ha mondjuk egymás mellé állítok egy LG 55C9-et és egy Panasonic 55GZ950-et (ezek most egy árban vannak az MM-ben), mitől jobb az LG? A száraz adatokból és tesztekből annyira nem jön le a különbség nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Villanyszerelés
- World of Warships
- Óra topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
. Aztán mindkettőn lejátszottak pendrive-ről egy részletet valami TV adásból, az LG-n az arcok narancssárgák voltak eléggé kirívóan. Megkérdeztem, hogy mégis melyik milyen beállításon van, mire a válasz: ööö, ugyanolyan, igen, ugyanolyan beállításon mind a kettő.
Vhiktor