Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Még mindig rágom ezt a TV kérdést, lassan döntök
.Ma voltam az MM-ben, megnéztem az LG 55C9-et. Egy értékesítő odajött, a vége az lett, hogy az LG helyett elkezdte nekem nagyon tolni a Panasonicot, majd odajött egy másik, az is (sokkal jobb a képminősége és mi más számítana ha nem a képminőség hát ezért vesz tévét igaz uram?). Kissé furcsa volt, az legjobb érvük az volt, hogy ha most Panasonicom van, akkor célszerű azt vennem
. Aztán mindkettőn lejátszottak pendrive-ről egy részletet valami TV adásból, az LG-n az arcok narancssárgák voltak eléggé kirívóan. Megkérdeztem, hogy mégis melyik milyen beállításon van, mire a válasz: ööö, ugyanolyan, igen, ugyanolyan beállításon mind a kettő.Ez nyilván nem komoly, mégis felmerült bennem egy kérdés: szinte mindenki az LG-t ajánlja, ha OLED TV kerül szóba, nem csak itt, más topikban és fórumban is. Ha mondjuk egymás mellé állítok egy LG 55C9-et és egy Panasonic 55GZ950-et (ezek most egy árban vannak az MM-ben), mitől jobb az LG? A száraz adatokból és tesztekből annyira nem jön le a különbség nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- S22 Ultra 512/12
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
. Aztán mindkettőn lejátszottak pendrive-ről egy részletet valami TV adásból, az LG-n az arcok narancssárgák voltak eléggé kirívóan. Megkérdeztem, hogy mégis melyik milyen beállításon van, mire a válasz: ööö, ugyanolyan, igen, ugyanolyan beállításon mind a kettő.
Vhiktor