Hirdetés
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Fujifilm X
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Projektor topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- VR topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
"Nekem semmilyen elszineződés nem látszik. Hangsúlyozom, én normál képről beszélek, filmről, fociról stb. Sima egyszerű teli színeket nem vizslattam, mert azt nem tartom életszerűnek. Én átlagos használat esetén figyeltem meg kis szögből, mennyit torzít, de egy akármilyen lcd-hez képest semmit. A plazma is jó volt ebben..."
Egyetértek. (megint)
Szerintem az oleddel kapcsolatban - valószínűleg az ára végett -, elképesztően irreális, tökéletességre törekvéses
elvárások vannak, így mindenben stimmelnie kell. Az oled lenne az alfa és az omega, természetesen 65 col esetében nem lehet az ár több mint 200e magyar forint.
Ezért az árért minden pixelnek mikroszkóppal nézve és szkennerrel bemérve is teljesen ugyanolyannak kell lennie. Mind a 8,3 millió képpontnak.
Akár 179 fokos szögből nézve is(!).A kontraszt legyen végtelen, és természetesen a tévé 100 évig működjön mindenféle hiba nélkül. Ez ma az elvárás 200 ezer huf értékben!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
elvárások vannak, így mindenben stimmelnie kell.
Akár 179 fokos szögből nézve is(!).
Vhiktor