-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
rothfb
üzenetére
Miért ha elkezded nézni a "zEszmeraldát" abbahagyod?!
A kérdés arra irányult mit tanácsolok, így ennek megfelelően írtam, hogy én ezt tenném/tettem az elején. Nem is égett be a készülék 2 év alatt, pedig rengeteget játszottam. Nem hiszem hogy nagy áldozat az első pár héten. Bár lehet sokkal többet is kibír a tévé, de nekem ez bejött. 
Felőlem lehet nyélgázon tolni napi 10-20 órában is az első perctől, egy percig sem fog zavarni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy bele tudok tolni egy AC-ba 30-40 órát egy hétvégén, ha ez a kérdés.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- LG OLED C1 55"
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A kérdés arra irányult mit tanácsolok, így ennek megfelelően írtam, hogy én ezt tenném/tettem az elején. Nem is égett be a készülék 2 év alatt, pedig rengeteget játszottam. Nem hiszem hogy nagy áldozat az első pár héten. Bár lehet sokkal többet is kibír a tévé, de nekem ez bejött. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vhiktor