Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Én elsősorban a (#3334) "... 4K OLED-ről váltottam vissza, nem bántam meg." hozzászólásodra reflektáltam, érdekelt hogy mégis milyen tényezők egyengették utadat.
Az tény hogy kiragadtam néhány hozzászólásodat, de nekem mégis fura a véleményformálásod itt-ott.A #132 inkább egyfajta megkönnyebbülés volt számodra hogy visszakaptad azt az óriási lóvét, amit egyszerűen nem ér meg egy ilyen tévé. Lehet hogy túl gondolom a történetet ez előfordulhat.
Viszont ez esetben nem hasonlítható össze egy 65"-os 4K OLED egy 55"-os FHD OLED-el. Szerintem semmilyen esetben se lehet összehasonlítási alap a két készülék még akkor sem, ha te teljes megelégedéssel használod az utódot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az tény hogy kiragadtam néhány hozzászólásodat, de nekem mégis fura a véleményformálásod itt-ott.
Viszont ez esetben nem hasonlítható össze egy 65"-os 4K OLED egy 55"-os FHD OLED-el. Szerintem semmilyen esetben se lehet összehasonlítási alap a két készülék még akkor sem, ha te teljes megelégedéssel használod az utódot.
Vhiktor