Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Én tegnap voltam MM-ban és volt kiállítva 804 modell. Vittem pár HDR anyagot, szépen lejátszotta a 804 is.
Nagyon gondolkodom én is a Philipsen, pontosan az ambilight miatt. Én a 934 modellt néztem ki.
(#33186) daneel_hu - Vincent az egyik Philipses videójában szépen elmagyarázza, jó szájbarágosan milyen jó az amblight és mennyire kiméli a szem pupillákat

Semmi köze a szoba szép világításához. Nem összetéveszteni a HUE lámpákkal.
(#33194) belan - egy alkalommal vásároltam egy Samu telefont ami emag garanciás volt. Bementem a Samsunghoz puszta kíváncsiságból és rákérdeztem a garancia ügyintézésre: azt a választ kaptam, hogy ők nem tudnak segíteni, mert RO garancia van érvényben.
(#33198) lala666 - TP Vision vette át őket. Nekem még mindig van egy komoly 9. szériájú Philipsem a pincében, bedobozolva, nincs szívem eladni
Fasza fém távkapcsolója van, érezni a minőséget rajta. Ez jó pár éve volt, nem tudom azóta ez változott-e vagy nem. Ezért nem merek egyébként a emagról rendelni, alzáról rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Linux haladóknak
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Batch programozás
- Nyaralás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Fasza fém távkapcsolója van, érezni a minőséget rajta.
Vhiktor