Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok
A milyen tv-t vegyek topikba már írtam, de most itt is bekérdeznék. Pana 55ST60ról váltanék OLED-re. A kiszemelt az lg65C8PLA. Azt néztem, hogy itthon már nem nagyon kapni, kivétel Alza. Még sose vásároltam onnan, megbízhatóak? Igazából a garancia elvileg nem lehet probléma, mert azzal nem ők, hanem az LG foglalkozik, viszont nem szeretnék kiállítási darabot vagy visszacsomagoltat. Illetve szervízmenüből meg lehet nézni az üzemidőt?
Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- EAFC 25
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
- Eladó Szegeden TCL 98C805 98 colos Mini LED 4K QD TV, Dolby Vision/Atmos, VRR 144Hz!
- Roli LumiKeys Studio Edition, bluetooth verzió
- Pár hónapos! Arturia MiniFuse 1 USB Audio interfész Garis hangkártya számlájával eladó!
- Hisense 50A6N 50 -os Smart 4K UHD LED TV
- Audio-Technica System 10 kéziadós vezeték nélküli mikrofon készlet
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest