Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Szia igen, én így használom az E9-et.
-
-
-
-
-
-
válasz
daneel_hu
üzenetére
Én csináltam nappali meg esti profilt, de mióta bejött az ősz eskü nekem az esti profil is elmegy nappal. Max ha nagyon odasütne a nap, akkor annál az ablaknál lehúzom a redőnyt, de az esetek többségében erre sincs szükség. Nagyobb filmezések meg úgyis este mennek..
-
-
válasz
Partizan182
üzenetére
Okés köszönöm, holnap ezt is bekonfigolom. A kékes színt én is észleltem, de betudtam a játéknak..
-
válasz
Partizan182
üzenetére
Megathx tényleg ott volt. Az hittem az nem aktív menüpont, most már tökéletes, mégegyszer köszi!
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nahh hazaértem és megnéztem, azt hittem van külön HDR mode on, de csak a grafikai mód: felbontás támogatása van, ami a 4k-t jelenti, ez be van nekem állítva, vagy van még vmi amit be kell kapcsolni? PS4 oldalról minden auto-ra van állítva, amúgy ha kint a menüben tesztelem a HDR beállítást, akkor megjelenik fent a kis ikon és tudok HDR picture setet állítani. Játékon belül továbbra is szar.. Létezik, hogy a HDMI kábel okozza a problémát? Amit látok a játékon belül illetve így dobja be a HDR ikont, mikor indul a játék. Ha esetleg van vkinek 5lete, azt megköszönöm..
[kép] [kép] -
válasz
Partizan182
üzenetére
Most néztem neten, simán lehet, hogy igazad lesz. Meg se néztem, hogy játékon belül kell e vmit állítani, mivel az elején bedobta a logót, mea culpa. Este ezzel kezdek és megírom mire jutottam, köszi
-
-
-
válasz
renatto
üzenetére
Mikor elindul a játék, akkor jobb sarokban feltűnik a HDR ikon, a portra beállítottam a HDMI Ultra HD Deep Colour-t a tv-n. Gondolom a HDMI mindegyik 2.0 szal ott mindegy, hogy melyikre van rákötve a ps4. Ok még ps4 oldalon megnézem, csak furának találom, hogy induláskor a logó megjelenik, miszerint HDR tartalom van, utána meg sehol nem tudom hozzá konfigolni a kép beállítást..
-
-
-
-
válasz
Partizan182
üzenetére
Ott néztem és nincs, mind1, marad akkor így, azért köszi!
-
válasz
Partizan182
üzenetére
E8
-
válasz
Partizan182
üzenetére
Ezt a Dynamic Tone mappinget nem találom. God of war alatt csináltam a beállításokat, elején be is villan jobb felül, hogy HDR tartalom megy a tv-n. Viszont utána a menüben ahol elvileg lennie kéne, nincsen ez a beállítás. Game mode-ban használom ps4-nél a tv-t, lehet ez a probléma?
-
Én mióta megvan nyüstölöm rajta a ps4-et, gyakorlatilag semmi nyoma a statikus tartalmaknak rajta. Igaz nem 100as oled fény mellett veretem ^^. Ha csak ez tartana vissza, akkor ne aggódj, én úgy gondolom ugyanolyan jó beruházás volt ez, mint 2012-ben a pana plazmám. Brutálisan jó a képminőség, videofil emberkék előnyben (:
-
válasz
Partizan182
üzenetére
Köszi szépen, ma be is tesztelem ezekkel a beállításokkal
-
Olyan kérdésem lenne, hogy ps4-en tolom a God of Wart hdr-ben. Kicsit meg vagyok zavarodva, hogy akkor most ehhez milyen beállítás kell. Cinema + warm1-et javasol az rtings, de nemtudom, hogy ez most csak filmeknél állja meg a helyét, vagy játékoknál is ez a javasolt beállítás?
-
-
-
-
daneel_hu: neked ugye E8-ad van szintén, olyan kérdésem lenne, hogy a mezei tvadásokhoz milyen beállításokat használsz? Mi nagyon ritkán nézünk sima tv-t, de most ahhoz is be akarom állítani a lehető legmegfelelőbbet.
-
válasz
alaves
üzenetére
Nagyon jó áron van, ráadásul nekem ez előtt pana plazma volt, szal egyáltalán nem óckodom a márkától. Szerintem azt be kell látni, hogy van az az ár, ahol más már gyártók is simán képbe jöhetnek. Nálam egy dolog még az LG mellett szól, hogy a tapasztalatok alapján nem macerás a garanciális ügyintézés, ez igen sokat tud nyomni a latban.
-
Én is MM-ből rendeltem a készülékemet, banki átutalással kifizettem, 2 nap múlva nálam volt a TV. Nemtom vidékre miért ilyen nyögvenyelős a dolog, a 2 hetes szállításokat meg végképp nem értem..
-
válasz
atom18
üzenetére
Tint csekkre pont pár hozzászólással előbb dobott be egy linket chros kollega: [link]
Gari kérdést neked kell eldöntened. Én médiából vettem, hétvégén szerintem bemegyek és kötök rá 3 év kiterjesztett garit, akkor van rá 5 év, számomra megnyugtató, hogy ha vmi történik, akkor nem csak a hajamat tudom tépni.. Túl drága egy ilyen készülék ahhoz, hogy csak úgy kukázza az ember, ha esetleg a 2 év gyári gari után történik vmi.
Én plexet használok + külső tároló egy synology NAS, azt kell mondjam tökéletes. -
válasz
csbebe
üzenetére
Hmm ez érdekes, én is hétvégén tüzetesen átvizsgáltam a panelt és kb ugyanaz van, mint nálad. De annyira minimális, hogy gyakorlatilag a seggemet vertem a földhöz örömömben, féltem ettől a panel mizériától, de úgy látszik ki lehet fogni normálabb darabokat. Amúgy 65-n totál perfekt panel nincsen.
-
válasz
atom18
üzenetére
Én írtam is, hogy nem ez a megszokott bármilyen házhozszállításnál, nekem mákom volt. Beállításokban párszor már volt itt linkelve, ezen menj végig, itt minden kérdésre választ kapsz: [link]
Több profile-t is használok, attól függően, hogy épp tv adás megy e nappal, vagy ps4ezek, vagy filmezünk este totál sötétben. HDR nekem is odab@szott azt kell mondjam, mai napig nem térek magamhoz a tv-től, ennyiért szerintem nagyon jó vétel volt.. Annyi van még nekem hátra, hogy bemenjek a media marktba és kiterjesztett garanciát intézzek rá. -
Ma már teszteltem 2160p-s HDR-es filmmel a tv-t /Avengers Endame/, nekem állleejtős volt (:
renatto: ez baromi jó ár érte..
-
válasz
atom18
üzenetére
Kibontás szerintem alap, azt várja meg és kész, nem vitaalap.. Nálam nagyon jófejek voltak, felajánlották, hogy segítenek kicsomagolni majd a helyére tenni a TV-t. Ezután még azt is megvárták, hogy üzembe helyezzem, mondván ha szar a panel, már viszik is vissza. Nagyon korrektek voltak, én nem szokam külön mindenkinek jattolni, de itt adtam 2-2k HuF-t, mert nagyon meg voltam velük elégedve. Képernyôt nézzed halott pixel miatt vagy ne adj isten sérülés miatt. Nagyjából ennyi, ha vmi kihagytam, majd a többiek kijavîtanak. (:
-
válasz
Akhilles01
üzenetére
Behozták egészen a nappaliba, ott segítettek kibontani, kivenni a tv-t és felrakni a helyére. Maximálisan korrektek voltak, sajna ez ritka manapság..
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Köszi szépen, tényleg ámulok és bámulok. Egyelőre elmolyoltam az rtings féle beállításokkal + belenéztem pár filmbe, de este sötétben lesz a nagy teszt (: Panelen szerencsére nincs hibás pixel, egyelőre a tesztábrákon se láttam durva tintinget, bejáratás után azért még kíváncsi leszek..
Akhilles01: igen, segítették kiemelni is a panelt, szerintem nem az elsőt cipelték ki vhova, mert nem voltak kóklerek. +garit nem tudtam hozzá rendelni, majd bemegyek személyesen és ott intézem.
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nagyon rendesek voltak, megvárták a kibontást, sőt segítettek a helyére rakni. Nekem a talp rész egy kicsit furi, hogy ez tartja az egész tv-t, meg az a 4 csavar amit bele kellett csavarni..
-
válasz
daneel_hu
üzenetére
Nem terveztem, tv állványon lesz, emiatt az üveges cucc miatt szerintem elég jól fog kinézni (: Tesztábrákkal meg akarom nézni, hogy miként fest a panel, remélhetőleg pixelhiba nem lesz. Bejáratás után pedig megint végignézem, hogy ha esetleg van foltosodás az eltűnik e stb..
-
-
Holnap hozzák a TV-t, ilyenkor nyugodtan szólhatok a futárnak, hogy várja meg amíg kibontom? El szeretném kerülni az olyan kellemetlen szituációt, hogy esetleg sérült a panel vagy vmi egyéb gond van vele..
-
Nahh én is csatlakoztam az OLED-es táborba, meggyőztetek és beruháztam egy 65-ös E8-ra. Nagyon kíváncsi leszek rá, kb 70%-ban film és sorozatnézés, 25% ps4 a maradék 5%-ban pedig tvadásra lesz használva.
-
Nekem is jbl 5.1 soundbarom van, emiatt nem tudom, hogy rádobjak e az E8-ra, 65 colról lenne szó. Szerintem maradok a B8-nál és veszek mellé még kiterjesztett garanciát inkább.
-
Még egy kérdésem lenne LG Oled vonalon, B8 E8 között 100k Huf differencia van, megéri a különbözetet az E8 vagy engedjem el és vegyem a B8-t?
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Megnézem, összehasonlítva B8 vagy C8-al gondolom nem sok differencia van?
-
-
Emag-nál néztem LG Oledeket. Olyan kérdésem lenne, hogy ők ugye a gyártói két év garit adják? Illetve, találtam C8-ból ilyet:
Eredeti csomagolás megbontva, a termék állapota kifogástalan, a termék doboza sérült.679.590 Ft
97.175 Ft kedvezmény
582.415 Ft
Forgalmazza a(z) eMAG Garancia 24 hónapEzt megéri megvenni? 2 év garit megadják rá, gondolom csak nem kiállítási darab.. Esetleg ha mégis és a panellal gond lenne, akkor ott a gari és lehetne cseréltetni az LG-vel?
-
Köszi mindenkinek a segítséget, köv héten akkor valszín megejtem a beruházást

-
B8-C8 dilemmában vagyok amiatt kérdeztem. B8 még több helyről beszerezhető, C8-t jelenleg csak az alzánál láttam, velük meg más topikban már írták, hogy volt probléma. Tehát ha B8 mellett rakom le a voksomat se lövök mellé? Külső media playerrel való filmezésre illetve ps4re használnánk az esetek 95%-ban, a maradék 5% a tvműsor.
-
B8 ill C8 közötti proci differencia mennyire szembetűnő a való életben? Átlag user észlel változást filmnél vagy játéknál?
-
-
Sziasztok
A milyen tv-t vegyek topikba már írtam, de most itt is bekérdeznék. Pana 55ST60ról váltanék OLED-re. A kiszemelt az lg65C8PLA. Azt néztem, hogy itthon már nem nagyon kapni, kivétel Alza. Még sose vásároltam onnan, megbízhatóak? Igazából a garancia elvileg nem lehet probléma, mert azzal nem ők, hanem az LG foglalkozik, viszont nem szeretnék kiállítási darabot vagy visszacsomagoltat. Illetve szervízmenüből meg lehet nézni az üzemidőt?
Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor