Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenFe
tag
válasz Tyler Durden #30017 üzenetére
Szia!
Service menüben meg lehet nézni az üzemidőt, ha nem nullázták ki, mert én pont úgy jártam a service távírányítóval, hogy véletlen rossz gombot nyomtam meg és kinulláztam a tv-t, az össz óraszámot is nullázta....
Úgyhogy az sem jelent garanciát arra, hogy tuti új tv-t vettél, hogy megnézed a számlálót service menüben. -
krx21
nagyúr
válasz Tyler Durden #30084 üzenetére
Kezet fogok vele, ha igen....
-
dh66e
veterán
Semennyire.
-
MrBazsi
senior tag
Tavaly black fridaykor együtt vettünk haverral egy hét különbséggel, én b8at ő c8at. elég sokat nézzük egymás tv-jét ennyi idő után nyugodtan kijelenthetem hogy nincs előnye a c8nak képminőségben. mindkettő ugyanolyan jó.
Gigi01: Nem egy stílus, de a Westworld sem piskóta Oleden![ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz Tyler Durden #30089 üzenetére
Vedd amelyik jobban tetszik és árban is megfelelő. Nem lőhetsz mellé...
-
renatto
őstag
válasz Tyler Durden #30394 üzenetére
Gyártói 2 évet adnak, de ennyiért nem vennék bontottat. Pár hete volt 600K-ért E8 Médiában...
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
arn77
aktív tag
válasz Tyler Durden #30399 üzenetére
Kitartás, kedves sorstársam! Türelem jó árasított Oled TV-t terem!
-
Calogero
addikt
válasz Tyler Durden #30399 üzenetére
PANASONIC TX-65FZ800E van akcióban MM-ben van 600 000-ért
-
Pro Koryak
addikt
-
dh66e
veterán
válasz Tyler Durden #30403 üzenetére
B8-ra nincsenek értelmes frissítések ezt vedd számításba.Nem tragédia csak hogy tudj róla.
-
chros
őstag
válasz Tyler Durden #30403 üzenetére
fz800 nem tud Dolby Vision-t (az idei Panak mar igen).
-
daneel_hu
addikt
válasz Tyler Durden #30432 üzenetére
55 vagy 65 colos?
-
Akhilles01
junior tag
én is ezen rugózok. azt hittem már h lecsúsztam a tavalyi modellekről, ezt az évet már el kell engedjem, erre az MM beújított, 56b8 510k, 65E8 is lement 590k-ra. Ma be is kell rendeljem vmelyiket mert kitudja mikor lesz ilyen lehetőség újra, vagy nem is lessz. Nem tudom az A9 proci mennyire javít a képminőségén, vagy esetleg vmi jobb beégés védelem az E8 javára?
-
veterán
Én az E8-at venném.
Talán olvashattad, hogy már a frissítés terén is vannak különbségek és a C, E széria megkap olyat, amit a B már nem. -
daneel_hu
addikt
válasz Tyler Durden #30466 üzenetére
Gratula!
-
daneel_hu
addikt
válasz Tyler Durden #30469 üzenetére
Szerintem nem.
Ez jó lesz. -
arn77
aktív tag
válasz Tyler Durden #30501 üzenetére
Media Marktól felénk az MPL szállít. Embere válogatja, hogy megvárja e míg kicsomagolod.
Kicsomagolásnál hasznos, ha videofelvételt csinálsz. 65 inchnél kell segítség is szerintem. Ha nem látsz sérülést a dobozon, akkor elvileg nincs gond. -
daneel_hu
addikt
Topikösszefoglalót olvastad?
-
daneel_hu
addikt
válasz Tyler Durden #30506 üzenetére
Tint mindegyik 65 coloson lesz, szerintem a tiéden is.
Banding mértékkel, de az is lesz. (az enyémen van egy picit sötétebb folt a bal felső sarokban, cserébe nincsenek csíkok - persze ez is csak 5% szürke tesztábrán látszik)Elsőként a pixelhibákat szűrd ki, mert olyan nem lehet.
+ Messzemenő következtetéseket az első 100 órában azért ne vonj le.Szerintem ha van rá mód, ne rakd fel a falra mert önmagában szép látvány a tévé. (talppal)
[ Szerkesztve ]
-
daneel_hu
addikt
válasz Tyler Durden #30508 üzenetére
Zsír.
Na akkor majd referálj milyen a cucc. (ha megjön és kipróbáltad) -
Pro Koryak
addikt
A futárnak meg kell várnia, amíg kibontod!
Alá kell írnod a szállítólevelet, hogy átvetted/átnézted és nem találtál sérülést.
Ha átnézés nélkül írod alá, az már a te dolgod. -
Pro Koryak
addikt
válasz Tyler Durden #30512 üzenetére
Szép az a tv, talán nagyobb odafigyeléssel gyártották/tesztelték, mint az alatta lévő típusokat.
-
Akhilles01
junior tag
válasz Tyler Durden #30519 üzenetére
segítettek bevinni, vagy kint az utcán?
-
atom18
senior tag
válasz Tyler Durden #30512 üzenetére
Én is rendeltem egy 65e8-at és azt mondták holnapra érkezik. Mivel én még új és ilyen drága tv-t nem rendeltem ezért olyan kérdésem lenne, hogy úgy kérted/kérdezted meg őket, hogy kibonthatod-e vagy segítenek illetve be is kapcsoltad vagy csak külsőre nézted meg? Adtál +kpt a segítségért vagy szokás? Azt hiszem az én kérdésem ennyi lenne de ha még van valami amit nézzek figyeljek meg akkor ne tartsd magadba
-
chris0000
őstag
válasz Tyler Durden #30508 üzenetére
tipp:szerintem úgy tudod leghamarabb kiszűrni a pixelhibát ha kikapcsolod csak a képernyőt.
ha tökéletes fekete és nincs semmi világító pont akkor jónak kell lennie..[ Szerkesztve ]
-
daneel_hu
addikt
válasz Tyler Durden #30552 üzenetére
Tudom a PE II már nem etalon HDR-ben , de mégiscsak egy természetfilm, tehát könnyebben át tudod érezni, hogy milyennek kéne lennie a cuccnak valójában.
Szerintem nézd meg a Planet Earth II-t is. (persze 4K HDR-ben) -
renatto
őstag
Alita, Ready Player One, Shazam!, Marvel Kaptiány, Galaxys örző,i ezek mind jók HDR-ben, de szinte bármelyik Marvel/DC film jó. Pl a Wonder Woman-ban elég jók a villámlások, ami a végén parádés!
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
Clay
senior tag
Jessica Jones S03, főleg a 2. rész
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
chris0000
őstag
amit még érdemes...Szárnyas fejvadász 2049 brutal minőség.
érdemes az eredeti Harrison Fordosat is megnézni (1982-es) akár UHD-ben is.
vagy a víz érintése is profi UHD-ben[ Szerkesztve ]
-
atom18
senior tag
válasz Tyler Durden #30531 üzenetére
Megjött a tv tegnap, hát nekem annyira nem voltak segítőkészek csak annyit segítettek, miután mondtam, hogy levettük róla a dobozt de az alja bent maradt azt mondta nincs idejük, mert így is 9re érnek haza....
pixel hiba nincs rajt eddig, nagyon nem állítgattam semmit rajt még de a meglévő képmódok közül az eredeti tetszik a legjobban amúgy melyik képmódot állítottad vagy melyiket érdemes beállítani magunknak? OLED fény és fényerőt mennyire lötted be vagy mi a javaslat? Én is megnéztem a végjátékot HDR-ben hozzáteszem múlt héten néztem meg itthon, egyből szembetűnt hogy én nem így láttam egy hete Nekem a HDR nagyon álleejtős volt úgy látom egy pár filmet újra meg kell nézni -
atom18
senior tag
válasz Tyler Durden #30561 üzenetére
Hétvégén megcsináltam a beállításokat hát mindent azért nem úgy állítottam be, a 19es oled fény számomra nagyon sötét nálam 60 lett vége meg a hőmérsékletet meleg1en hagytam. Mikor átvált hdr-re azon is állítottál valamit? A plusz garanciát megéri rákötni? Sokat látom, hogy beszéltek a panel ellenőrzésről azt hogy kell?
-
atom18
senior tag
válasz Tyler Durden #30654 üzenetére
Én is MM-ből rendeltem a tv-t ma megkérdeztem azt mondták 50.000ft az 5 év kiterjesztett gari.
Én pc-ről néztem a filmeket de mivel az erősítőm nem tudja a 4k-t így nem fér bele a képbe minden. A legjobb megoldás egy média lejátszó lenne vagy nézem külső hdd-ről a filmeket. A fóliát levetted vagy javasolt levenni a kijelzőről? -
daneel_hu
addikt
válasz Tyler Durden #30810 üzenetére
Semmi különös, ugyanazt a szakértői sötét illetve világos beállításokat, amelyeket a RTINGS ajánlásai alapján lőttem be. Amennyire láttam ezek nagyjából a Techni profiljához elég közel vannak.
Sötétben maximum 25-ös oled-fényt használok SDR esetében, egyszerűen túl világos a tévé.TruMotion: 0 vagy 1-es judder, nekem 2 vagy afelett szappanozik. Túl sima a kép szerintem.
Van amikor bekapcsolom a BFI-t, kb 5 perc alatt megszokom, aztán már nem vibrál. -
PuMbA
titán
válasz Tyler Durden #31075 üzenetére
Filmeknél, játékoknál és minden máshol is ugyanaz, hiszen egy megjelenítési szabvány van
[ Szerkesztve ]
-
Partizan182
senior tag
válasz Tyler Durden #31075 üzenetére
HDR Game mód, színhő ott csúszkás ha jól rémlik, valahol W30-W40 között van a tuti. Szín szaturáció 55-ön, Dynamic tone mapping (8-as vagy későbbi széria) ON.
-
Partizan182
senior tag
válasz Tyler Durden #31192 üzenetére
Milyen modell pontosan?
-
Partizan182
senior tag
válasz Tyler Durden #31194 üzenetére
Picture Mode Settings tab and set the Dynamic Tone Mapping option to 'On'.
Haver B8-asán volt ilyen toggle HDR Game módban is. De nem tragédia, ha nincs bekapcsolva, picit világosabb lesz tőle a kép.
-
renatto
őstag
válasz Tyler Durden #31450 üzenetére
Mert nem HDR-nek érzékeli, ahogy elnézem. Tehát vagy beállítás gond lesz (PS vagy TV oldalon) vagy mondjuk HDMI kábel. Nézd meg hogy a tévén engedélyezve van-e a Deep Colour a Beállítások/Általános menüben arra a HDMI portra. Ezután a PS beállításait nézd át, de azt nem ismerem....
-
Batyops
aktív tag
válasz Tyler Durden #31452 üzenetére
Ps4-nél a kép beállításoknál mindent tegyél autómatikusra. A játékon belül is ki lehet kapcsolni a Hdr-t nézd meg hogy ott be van e kapcsolva. Illetve a Video kimenet infoba ha belemész akkor ott irja ha valami nem oké.
-
renatto
őstag
válasz Tyler Durden #31452 üzenetére
Az érdekes mert akkor nem ezeknek kellene bejönnie, hanem a HDR profiloknak.
-
Partizan182
senior tag
válasz Tyler Durden #31461 üzenetére
Szinte biztos, hogy God of War-ban az optionsben van kikapcsolva a HDR, ezért vált vissza SDR-re.
-
addikt
válasz Tyler Durden #31463 üzenetére
Nahh hazaértem és megnéztem, azt hittem van külön HDR mode on, de csak a grafikai mód: felbontás támogatása van, ami a 4k-t jelenti, ez be van nekem állítva, vagy van még vmi amit be kell kapcsolni? PS4 oldalról minden auto-ra van állítva, amúgy ha kint a menüben tesztelem a HDR beállítást, akkor megjelenik fent a kis ikon és tudok HDR picture setet állítani. Játékon belül továbbra is szar.. Létezik, hogy a HDMI kábel okozza a problémát? Amit látok a játékon belül illetve így dobja be a HDR ikont, mikor indul a játék. Ha esetleg van vkinek 5lete, azt megköszönöm..
[kép] [kép]"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Partizan182
senior tag
válasz Tyler Durden #31464 üzenetére
Kepernyo kalibralasa (elso opcio) alatt van a HDR toggle.
[ Szerkesztve ]
-
Partizan182
senior tag
válasz Tyler Durden #31475 üzenetére
Szuper, annyit még megtehetsz, hogy a színhőt elhúzod W30ra (rémesen kék a default, nem így kéne kinéznie), a sharpnesst meg leveszed 10-re.
-
tothl
addikt
válasz Tyler Durden #32415 üzenetére
Nem szeretem a wifi -t, tudnék használni, de valamiért nekem sem a 2.4 sem az 5 nem stabil soha, pláne, ha esetleg többen lógnak rajta....bármilyen routerrel próbálkozom, van, hogy jó, de amikor nem akkor kihullik a hajam. Meghagyom a mobileszközök számára, oda elég.
Ez az USB -s ethernet opció viszont felcsigázott, mert állítólag működik.[ Szerkesztve ]
-
powerup2
addikt
válasz Tyler Durden #32462 üzenetére
Akkor az usb-s adaptert lehet használni hogy legyen gigabit ? vagy nem ismeri fel a tv ?
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
snecy20
nagyúr
válasz Tyler Durden #32868 üzenetére
Meg lennék lepődve, ha az Oled-ekre lenne még idén karácsonyig bárhol egy valós 8-10% OFF.... Reálisan csak azzal kell beérni, amennyit csökken ezeknek az ára szép lassan negyedévről negyedévre.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- Villanyszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest