Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proly01

őstag

Sziasztok!
    Szeretném lecserélni a jelenlegi tv-met (Philips 55 PFS 8109) és 2 típus között vacillálok.
    Mindenképp OLED.
    65 LG C8
    vagy
    65 Philips 803
    ami szóba jöhet.
    Mi a véleményetek?
    Philipsem van jelen pillanatban is és engem nagyon megfog az ambilight.Konkrétan csak ez szól a philips mellett nálam, amúgy kérdés sem lenne melyiket vegyem.Na jó...azért a philipsek képe is szép 
    Édesapámnak egy 803 asa van 55 ösben és külső merevlemezről nem játszik le a tv 4K tartalmakat csak akadozva.Kipróbáltam 4 külünböző filmel 3.0 ás foglalatba dugva 3.0 ás winchesterrel a legújabb szoftverrel és mindig ez volt a helyzet minden esetben.Ez sem tudom miért lehet?! Illetve a Philips kezelőfelülete nem túl gyors és penge.
    Az LG nél is van ilyen "anomália" esetleg vagy bármiféle hátrány típushiba?Kérdés meg tudom e szokni az ambilight hiányát,főleg hogy egy nagy nappaliban lenne a falon amit bevetíthet. A tv javarészt erre lenne használvaonzol, 4K tartalom vagy PC-ről összekötve MPC-n lejátszva vagy külső merevlemezről 4K filmek. Youtube netflix okos alkalmazások ilyesmi semmi,csak és kizárólag, kis kábel tv konzol és 4K és full HD filmek.
    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák