- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
proly01
őstag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a jelenlegi tv-met (Philips 55 PFS 8109) és 2 típus között vacillálok.
Mindenképp OLED.
65 LG C8
vagy
65 Philips 803
ami szóba jöhet.
Mi a véleményetek?
Philipsem van jelen pillanatban is és engem nagyon megfog az ambilight.Konkrétan csak ez szól a philips mellett nálam, amúgy kérdés sem lenne melyiket vegyem.Na jó...azért a philipsek képe is szép
Édesapámnak egy 803 asa van 55 ösben és külső merevlemezről nem játszik le a tv 4K tartalmakat csak akadozva.Kipróbáltam 4 külünböző filmel 3.0 ás foglalatba dugva 3.0 ás winchesterrel a legújabb szoftverrel és mindig ez volt a helyzet minden esetben.Ez sem tudom miért lehet?! Illetve a Philips kezelőfelülete nem túl gyors és penge.
Az LG nél is van ilyen "anomália" esetleg vagy bármiféle hátrány típushiba?Kérdés meg tudom e szokni az ambilight hiányát,főleg hogy egy nagy nappaliban lenne a falon amit bevetíthet. A tv javarészt erre lenne használvaonzol, 4K tartalom vagy PC-ről összekötve MPC-n lejátszva vagy külső merevlemezről 4K filmek. Youtube netflix okos alkalmazások ilyesmi semmi,csak és kizárólag, kis kábel tv konzol és 4K és full HD filmek.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Starlink
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor