Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
Üdv!
Lassan másfél hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy LG 55b8-nak. Beállítottam a képet az rtings-en ajánlottak szerint, minden hibátlan, imádom a képet. Egy olyan dolog viszont feltűnt, hogy néha annyira fekete a fekete (tudom, pont ez az oled lényege), hogy nem vagyok biztos benne, hogy ezt a filmkészítők így álmodták-e meg, vagy esetleg van valami mód, ami felett elsiklottam. Főleg árnyékos, sötét tartalom esetén veszem ezt észre. Lehet, hogy csak a sok évnyi lcd nézés miatt van bennem ez az érzés, és ennek ilyennek kell lennie?Másik. Netflix dolby vision esetén a fehér felirat szinte kiégeti a szemem. Keresgéltem, de ha jól sejtem ezt a netflix appon belül kéne (lehetne) állítani, de persze nem lehet. Úgyhogy kénytelen vagyok kikapcsolni a feliratokat. Megy az angol, de azért néha jól jönne látni is mit gagyarásznak. Főleg, miközben ropog a csipsz meg a szotyi. Jól sejtem, hogy ez ilyen patthelyzet?
NFL rajongóknak: kész a natív gamepass app, most tesztelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor