Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gtaati

őstag

Helló!

Akkor én vagyok itt az egyetlen kakukktojás:) Ide járok, nem panaszkodom, boldog tulajdonosa vagyok egy LG 55B7-nek :)) :DD :C :Y
    Lg fiókomban 17 regisztrált termékkel, és rohadjanak meg nem akarnak tönkremenni:) Ez igaz mind amit fentebb írtam, de a viccet hülyeséget félretéve fejezzük már be a márkák közötti ilyen jellegű fikázást és összevetést. Idejön valaki aki nem olvassa a topic-ot naponta aztán csak szörnyülködik, hogy milyen óvodás dolgok mennek itt. Mindenki legyen nyitott az összes oled gyártóra és márkákra(persze mindenki tegyen belátása szerint), fogadjuk el a másik nézőpontját és véleményét, mindenki vegye azt amit megenged a pénztárcája, vagy amelyik jobban tetszik neki, vagy amelyikben jobban megbízik és élvezze minden egyes pillanatát a tv gyártás jelenlegi egyik csúcsának. Mint minden műszaki cikknek lehet hibája, baja, és általában a legtöbbet eladott márkánál-típusnál jelentkezik ez a legnagyobb számban... Mindenkinek béke és használjátok nagy örömmel és egészséggel az "atom" fa*** készülékeiteket!! :C

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák