Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló!
Akkor én vagyok itt az egyetlen kakukktojás Ide járok, nem panaszkodom, boldog tulajdonosa vagyok egy LG 55B7-nek
Lg fiókomban 17 regisztrált termékkel, és rohadjanak meg nem akarnak tönkremenni Ez igaz mind amit fentebb írtam, de a viccet hülyeséget félretéve fejezzük már be a márkák közötti ilyen jellegű fikázást és összevetést. Idejön valaki aki nem olvassa a topic-ot naponta aztán csak szörnyülködik, hogy milyen óvodás dolgok mennek itt. Mindenki legyen nyitott az összes oled gyártóra és márkákra(persze mindenki tegyen belátása szerint), fogadjuk el a másik nézőpontját és véleményét, mindenki vegye azt amit megenged a pénztárcája, vagy amelyik jobban tetszik neki, vagy amelyikben jobban megbízik és élvezze minden egyes pillanatát a tv gyártás jelenlegi egyik csúcsának. Mint minden műszaki cikknek lehet hibája, baja, és általában a legtöbbet eladott márkánál-típusnál jelentkezik ez a legnagyobb számban... Mindenkinek béke és használjátok nagy örömmel és egészséggel az "atom" fa*** készülékeiteket!![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest