- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
Gaben360
üzenetére
"Csak nem bírtam magammal.és a Joy-napok alkalmából megvettem az 55 b8-at szombaton.
Sok időm még nem volt kiélvezni,csak a beállításokra volt időm hétvégén,azért egy kis konzolozás belefért,némi youtube,és néhány 4k-s filmbe belenézni.
Ugye egy 910v-ről váltottam,tehát nem az első oled"élményem"és mégis.....
(I)A 4k és a hdr még rátesz 2 lapáttal a full hd oledre,pedig az sem szar,én szerettem nagyon,de ez azért més világ. (/I)Az Aquamant néztem kb a feléig,hát az döbbenet volt,konkrétan.A one X is sokkal jobban muzsikál vele.
Ami hiányzik kicsit,azaz ívelt kijelző,de hamar meg lehet szokni a síkot is.Gyorsabb a tv,nem is kicsit.A hangja sem rossz egy tv-het képest,ebben a 910v elmarad sajnos.A panel homogén,banding nincs,viszont a bal oldalán szürkénél látszik hogy sötétebb kb 20cm szélesen,de ez más tartalomnál nem látszik,így nem is foglalkozok vele,csak ha rosszabb lesz később.Már vagy 2x frissített mióta beüzemeltem.Nagyjából ezek az első benyomások 2 nap alatt,hogy milyen full hd-ról 4k-ra váltani."
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor