- Milyen monitort vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
UberMutant
üzenetére
1. nem propagáltam semmit, nem vagyok oled fan, sem qled fan, a fanoknak van egy nagy baja, elvakultak, és érdekes megnyilvánulásaik vannak, az objektivitás valahogy nem erősségük
2. azért mert ez oled topik, akkor az összes egyéb technika sz@rfosch szerinted?
3. legjobb tudomásom szerint egy kérdés hangzott el valakitől, amiben már fosch volt a qled
azt kellene felfogni - tudom, nehéz -, ha ez qled topik lenne, akkor sem kellene sz@rfoschozni az oledet, mert nem az, de a qled sem, mind a kettő messze van a tökéletestől, és mindkettőnek vannak előnyei is
az meg az emberi hülyeség mintapéldája, h akár drágábban képes eladni a tv-jét a samsung jó marketinggel, az emberi butaságra építenek, ettől nem bennük van a hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor