Hirdetés
- Fujifilm X
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
UberMutant
üzenetére
1. nem propagáltam semmit, nem vagyok oled fan, sem qled fan, a fanoknak van egy nagy baja, elvakultak, és érdekes megnyilvánulásaik vannak, az objektivitás valahogy nem erősségük
2. azért mert ez oled topik, akkor az összes egyéb technika sz@rfosch szerinted?
3. legjobb tudomásom szerint egy kérdés hangzott el valakitől, amiben már fosch volt a qled
azt kellene felfogni - tudom, nehéz -, ha ez qled topik lenne, akkor sem kellene sz@rfoschozni az oledet, mert nem az, de a qled sem, mind a kettő messze van a tökéletestől, és mindkettőnek vannak előnyei is
az meg az emberi hülyeség mintapéldája, h akár drágábban képes eladni a tv-jét a samsung jó marketinggel, az emberi butaságra építenek, ettől nem bennük van a hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor