Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Ha már panelcsere és LG központi szervíz hozzáállása.
1 hete van meg a 2. panelem. Már rögtön a csere alkalmával a helyszínen kiderült, hogy pontosan ugyan azt a hibát produkálja az új panel is mint a régi. (Sárga háttérnél erős pirosas elszíneződés bal oldalon 30cm-es sávban.) Nem baj, elhatároztam, hogy megszeretem. Az esetek 90%-ában tényleg nem látni semmi hibát a képen, gyönyörű. De a héten leültünk Eb elődöntőket nézni, és az U alakú kanapé közepéről és bal oldaláról sajnos nagyon zavaró volt a jelenség. /jobbról nézve semmi gond/
Másnap írtam mailt az ügyfélszolgálatnak, hogy nem tudom mit tegyek, mert volt egy panelcserém, de nem lett jobb a helyzet.. A központ emailes tanácsadás 20perc!! múlva válaszolt a levelemre. Nagyon részletes és hosszú választ írt a hölgy. Majd mikor kértem egy 2. mailben, hogy beszélhetek-e valakivel aki központi szervízes, /mert tényleg nem tudom, hogy én lihegem-e túl vagy valóban hiba a jeenség/ akkor 1óra múlva már hívott az LG-től az országos szervizelésért felelős személy. Elmondta, hogy nyugodtan jelentsem be újra javításra, mert ha tartalom közben zavar a színeltérés, akkor az nem normális jelenség. Mondtam, hogy ez már a 2. panel, de erre azt mondta, hogy semmi gond, tesznek bele 3. panelt is és ha az sem jó, akkor vagy csereutalványt választok, vagy 4. panelt. Nagyon normális és segítőkész volt, mert a vidéki szervíz hozzállásán azt éreztem, hogy "vett a burzsuj gyerek egy drága tévét és itt keresi a hibákat.."
Teljesen komolyan írom, hogy ilyen gyorsaságot ügyfélszoláglat részéről, ilyen rugalmasságot és ilyen segítőkészséget én még sehol nem tapasztalatam.
És akkor a képek. Ha elsőre ránéz az ember, talán nem is annyira zavaró. De folyamatosan nézni, hogy amikor a ladba bal oldalra kerül, és mozog utána a kamera, változik a gyep színe, az kellemetlen.. (Aztán lehet, hogy tényleg csak velem van a baj, és túlságosan szigorúan nézem a tévét, meg kukacoskodok..)

Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor