Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Még MM-os nagy fényerejű boltban is kijön a hatalmas kontraszt különbség... "
Nem olyan mértékben jön ki, mint amilyennek láttatni próbálod.
"Mondjuk nem tudom, te milyen tartalmat néztél, mert egy napfényes tengerpartnál ez kevésbé jön ki tényleg..."
CICE: Substantia Full HD demo segítségével teszteltem a fekete szintet és a kontrasztot. Plusz egy másik, űrhajókat és űrcsatákat is felvonultató Full HD "Space techdemo" segítségével.
Kiválóan alkalmas a feladatra. Sőt, mintha csak erre találták volna ki.

"Ha meg haza viszed, pláne az oled után, hát lenne sírás szerintem..."
Jelenleg egy kölcsönbe kapott, 32 colos, több éves LG alapmodellt nézek. Azok után egy 2016-os IPS csúcsmodell biztosan nem a sírást váltaná ki belőlem.

Egyébként felesleges győzködni, mert nyilván tudom, hogy az OLED fekete szintje maximális. Az viszont tény, hogy a kivilágított környezetben az említett IPS igencsak meggyőző ilyen téren is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor