Hirdetés
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
Az messze volt a panaszkodastol, csak megemlitettem. De ha mar itt tartunk: azert ez eleg nagy malor egy 500+ ezres eszkoztol, abszolute elfogadhatatlan. Kivancsi vagyok, tudnak e valamit tenni ellene.Mas: kiprobaltam a HDR passthrough-t madvr-rel PC-rol PC modeban (videokkal, nem jatekkal) , dynamic hdr bekapcsolva a TV-n Cinema presetben B8-on (minden alapon, sharpness 20-on):
- a hatas brutalis!
- egy gondja van a B8-nak: hatalmas banding-et produkal mind 8 es 10bit input mellett is; valos tartalommal normal nezotavolsagbol is zavaro lehet (mint emlitettem SDR-nel nem latszik)
-- mivel az esetek "csak" ~10%-aban latszik, talan nem olyan nagy gond, plane, hogy chroma 4:4:4 is van, es ettol brutal eles a kep, de majd hosszabb hasznalat soran kiderul
- kiderult, hogy passthrough mellett 3dlut nem hasznalhato, te hogyan kalibraltad a HDR-t @Janos?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az messze volt a panaszkodastol, csak megemlitettem. De ha mar itt tartunk: azert ez eleg nagy malor egy 500+ ezres eszkoztol, abszolute elfogadhatatlan. Kivancsi vagyok, tudnak e valamit tenni ellene.
Vhiktor