Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
Az messze volt a panaszkodastol, csak megemlitettem. De ha mar itt tartunk: azert ez eleg nagy malor egy 500+ ezres eszkoztol, abszolute elfogadhatatlan. Kivancsi vagyok, tudnak e valamit tenni ellene.Mas: kiprobaltam a HDR passthrough-t madvr-rel PC-rol PC modeban (videokkal, nem jatekkal) , dynamic hdr bekapcsolva a TV-n Cinema presetben B8-on (minden alapon, sharpness 20-on):
- a hatas brutalis!
- egy gondja van a B8-nak: hatalmas banding-et produkal mind 8 es 10bit input mellett is; valos tartalommal normal nezotavolsagbol is zavaro lehet (mint emlitettem SDR-nel nem latszik)
-- mivel az esetek "csak" ~10%-aban latszik, talan nem olyan nagy gond, plane, hogy chroma 4:4:4 is van, es ettol brutal eles a kep, de majd hosszabb hasznalat soran kiderul
- kiderult, hogy passthrough mellett 3dlut nem hasznalhato, te hogyan kalibraltad a HDR-t @Janos?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- LEGO klub
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Google Pixel topik
- OLED monitor topic
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az messze volt a panaszkodastol, csak megemlitettem. De ha mar itt tartunk: azert ez eleg nagy malor egy 500+ ezres eszkoztol, abszolute elfogadhatatlan. Kivancsi vagyok, tudnak e valamit tenni ellene.
Vhiktor