Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
Az messze volt a panaszkodastol, csak megemlitettem. De ha mar itt tartunk: azert ez eleg nagy malor egy 500+ ezres eszkoztol, abszolute elfogadhatatlan. Kivancsi vagyok, tudnak e valamit tenni ellene.Mas: kiprobaltam a HDR passthrough-t madvr-rel PC-rol PC modeban (videokkal, nem jatekkal) , dynamic hdr bekapcsolva a TV-n Cinema presetben B8-on (minden alapon, sharpness 20-on):
- a hatas brutalis!
- egy gondja van a B8-nak: hatalmas banding-et produkal mind 8 es 10bit input mellett is; valos tartalommal normal nezotavolsagbol is zavaro lehet (mint emlitettem SDR-nel nem latszik)
-- mivel az esetek "csak" ~10%-aban latszik, talan nem olyan nagy gond, plane, hogy chroma 4:4:4 is van, es ettol brutal eles a kep, de majd hosszabb hasznalat soran kiderul
- kiderult, hogy passthrough mellett 3dlut nem hasznalhato, te hogyan kalibraltad a HDR-t @Janos?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fogorvos, fogászat
- Arc Raiders
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Eredeti játékok OFF topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Eladó LG OLED55C11LB
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az messze volt a panaszkodastol, csak megemlitettem. De ha mar itt tartunk: azert ez eleg nagy malor egy 500+ ezres eszkoztol, abszolute elfogadhatatlan. Kivancsi vagyok, tudnak e valamit tenni ellene.
Vhiktor