Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Kikapcsolt mozgásjavítás esetén is akár el lennék vele, persze svenkelésnél látszik, de koránt sem annyira, mint a B7-en.
Youtube 4k HDR videóknál viszont semmilyen darabosságot nem láttam kikakpcsolt esetén sem, ami igen meglepett, mert B7-nél ott szinte élvezhetetlen volt egy természetfilm. Hangja is jobb (ez következhet a méretéből is) illetve ugyan olyan beállítások mellett én részletesebbnek látom a C8-at (ezt is indokolhatja a méret különbség).
Most nem szaladnék egy totál összehasonlítás elébe, de ha lesz időm, szépen tesztelegetem őket egymás után ugyan azzal az anyaggal és akkor átfogóbb képet tudok rajzolni.
Tegnap pont ezért újra végignéztem a Wallander című sorozat egy részét 720p-ben és bizony sokkal több részletet láttam...
Viszont ha nem HD TV adásokat nézek, az ezen szinte nézhetetlen...annyira opálos, széteső...de nem szoktam szerencsére TV-t nézni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Samsung QE65S90DAEXXH 65" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Samsung QE65S90DAT 4K OLED 65"
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor