Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Kikapcsolt mozgásjavítás esetén is akár el lennék vele, persze svenkelésnél látszik, de koránt sem annyira, mint a B7-en.
Youtube 4k HDR videóknál viszont semmilyen darabosságot nem láttam kikakpcsolt esetén sem, ami igen meglepett, mert B7-nél ott szinte élvezhetetlen volt egy természetfilm. Hangja is jobb (ez következhet a méretéből is) illetve ugyan olyan beállítások mellett én részletesebbnek látom a C8-at (ezt is indokolhatja a méret különbség).
Most nem szaladnék egy totál összehasonlítás elébe, de ha lesz időm, szépen tesztelegetem őket egymás után ugyan azzal az anyaggal és akkor átfogóbb képet tudok rajzolni.
Tegnap pont ezért újra végignéztem a Wallander című sorozat egy részét 720p-ben és bizony sokkal több részletet láttam...
Viszont ha nem HD TV adásokat nézek, az ezen szinte nézhetetlen...annyira opálos, széteső...de nem szoktam szerencsére TV-t nézni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor