- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- 5G-s változatban is elérhető a OnePlus Pad Go 2
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Én csak hallkan kérdezem, hogy az egész problémára nem jutott eszedbe egy upc-s set top box beszerzése?"
Eszembe jutott, bár az LG tech support nem ajánlotta. Viszont ez is része volt a "várunk 1-2 hetet, és keressük a lehetőségeket" tervnek.
Sajnos azonban a UPC csak jövő héten tudott volna küldeni embert másik tesztkártyákkal, média box-szal, a 72 órás csereigényemet viszont maximum szombat nap végéig tudtam érvényesíteni.
És mint írtam, a MM nem tudott/nem akart várni a fent említett "közös LG-UPC brainstorming" eredményére.... A kör bezárult.
Nem akartam úgy járni, hogy ha a UPC teszt után a TV hibája igazolódik, akkor már cserélni nem lehet, mindenképpen szervizelni kell. Egy új, ilyen drága TV-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Formula-1
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Doktori kutatás – technostressz az IT és digitális munkában (kérdőív, még 270 válasz hiányzik)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Crimson Desert
- Autós topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor