-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaitoX
tag
válasz
Batyops
üzenetére
Levettem a fóliát
Pont a védelem miatt gondoltam, hogy rajtahagyom egy darabig, de mvvel többen is mondtátok, így leszedtem.A fényerőt biztosan leveszi egy idő után a PS4, viszont akkor a képernyőkímélő beállítást majd megnézem, jó ha van az is.
A 40-es fényerő egyébként még nem számít túl magasnak, nem? Olvastam, hogy 100-on nem érdemes hagyni, mert akkor hamarabb tönkremehet. De nekem így elsőre a 40 tűnik ideálisnak. Majd azért próbálkozok 25-30-al is.
ui: akkor azt mondjátok, hogy ebédidő, meg hasonlóknál ne kapcsoljam ki a tv-t, csak menjen képernyőkímélő vagy valami változó tartalom?
@w333: 49KS7500-ről váltottam, ami kategóriájában egy elég jó TV szerintem, meg tesztek alapján is sok jót olvastam róla, viszont ez az OLED képélességben, kontrasztban, feketében és mozgásban is úgy érzem hogy óriási előrelépés
Na meg méretben is! (49" helyett 55")
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OpenWRT topic
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Metal topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pont a védelem miatt gondoltam, hogy rajtahagyom egy darabig, de mvvel többen is mondtátok, így leszedtem.
Vhiktor