Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
Ezt értem és megértem, és magam is hasonlóképpen teszek, miután az első körben "fail" történt részemről (is), bár nekem 2016-os oled-em volt.
De ezzel nem bujkálhat egy gyártó, azt pedig neked kellene megértened.Ez ide kevés lesz, ahogy az öcsém mondaná.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
TE... nem átlagfelhasználó vagy, mint ahogy itt a PH-fórumon senki nem az, mivel aki ilyen és hasonló fórumot olvasgat az már eleve nem lehet átlagfelhasználó.
De ettől még egy átlagos felhasználásnak is meg kell(ene) felelnie egy tévének. Ez egy tévé... szerintem így is hirdetik.(!)
Tehát amennyiben kacsatévét vagy éjjel-nappal budapestet, vagy eurosportot néz rajta valaki, akkor is kifogástalanul kellene működnie. Ahogy teszi is... egy ideig.Be lehet bújni a garanciapapír mögé (ott 10 pontos betűmérettel leírni, hogy mi lehet a baj ekkor és ekkor... stb...) de ez rohadtul kevés lesz... én szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor