Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
janos666
üzenetére
"A beégés pedig többnyire az eredeti vázlatból van átvéve (ami óvatoskodóbb megközelítés, mint a személyes "lazaságom", csak pár szót szúrtam bele hogy árnyalja a félelemkeltést).
Vagy mire gondolsz pontosabban?"Arra, hogy melyek a beégésveszélyes felhasználási módok, akár statikus képek és logók formájában, hud-ok stb. Speciálisan magas fényerőn hajtott tévé esetében, de akár alacsonyabb fényerő esetén is amennyiben piros vagy sárga (zöld?) statikus tartalom az életveszélyes.
Sőt sokan azt hiszik, hogy kinagyítanak egy tévécsatorna logót az már elég, de amennyiben egy piros hírsáv virit alul, azt még ki sem nagyon lehet nagyítani.
És a kár nagyjából ugyanaz.Nekem alapvetően tetszik a stílusod, de bevallom hozzá kellett szokjak, szóval összességében sokat kellett hozzáolvasni.
- de nem bánom cseppet sem. Viszont amennyiben az (is) cél, hogy egy leendő oled-vásárlót meggyőzz, avagy segíts neki a választásban akkor tisztában kell lennie a saját tartalomfogyasztási szokásaival. Ehhez viszont szerintem elengedhetetlen az, hogy meg legyen nevezve mi az ami gondot okozhat.Szóval kib*** jó ez a termék, de messze nem tökéletes.
Ezt kellene valahogy körülírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
És a kár nagyjából ugyanaz.
- de nem bánom cseppet sem. Viszont amennyiben az (is) cél, hogy egy leendő oled-vásárlót meggyőzz, avagy segíts neki a választásban akkor tisztában kell lennie a saját tartalomfogyasztási szokásaival. Ehhez viszont szerintem elengedhetetlen az, hogy meg legyen nevezve mi az ami gondot okozhat.
Vhiktor