Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz krx21 #2089 üzenetére

    "Az oled tesztel kapcsolatban... Világosban olyan ezeket a TV-ket tesztelni, mint utca zajban a hifi hangdobozokat összehasonlítani..."

    Értelmetlen erről beszélni, mert sajnos nincsen más lehetőség tesztelni, mint a bolti körülmények! :( Ahhoz mérten viszont a lehető legalaposabban leteszteltem.

    Ahogyan írtam is, nyilván az otthoni teszt lenne az ideális, sőt abban is biztos vagyok, hogy a UPC TV szolgáltatás is klasszisokkal jobb minőséget produkál itthon, mint az ottani alap MinDig TV csomag.

    Az ABL és az ív zavaró jelenlétét viszont a körülményektől függetlenül mindig látnám.

    Tudod... olyan ez, mint számodra a "DSE". Te már tudod mit kell nézni, tudatosan keresed, hogy elkerüld, és emiatt nem találtál megfelelő SONY W857/859-est.

    Lehet, hogy nekem fel sem tűnne. (Nem mondom, hogy biztosan nem, mert azért észre szoktam venni az "anomáliákat", de szerintem értjük egymást. :K )

    Az első hírek óta követem az OLED televíziók "visszatértét", és állítom, hogy a LED technológiában még mindig ebben van a legtöbb perspektíva. Viszont úgy vélem, hogy az általam megjelölt ársávban mindenképpen erős kompromisszumot kellene kötnöm most. Így várok még jó néhány évet azzal, hogy OLED készülékem legyen itthon. :)

    Meg aztán, tudod... illetve tudjátok, hogy nekem most a 3D a lényeg. Egyszerűen nem akarok úgy járni, hogy "potyára" vettem meg a sok 3D BD filmet. Ugyanis a zöme megvásárlásakor a normál változathoz képest kifejezetten az motivált, hogy "de jó lesz egyszer 3D-ben otthon 'mozizni' ezekkel a filmekkel"...

    Igen, valaki említette, hogy talán évek múlva visszahozzák a 3D technológiát, talán létezni fog a "hőn áhított" szemüveg nélküli technológia is... Talán, talán, talán...

    Ami viszont biztos, hogy idén már egyetlen gyártó sem készít 3D technológiával felszerelt TV-t, és az is biztos, hogy már alig van készleten néhány példány a fennmaradt készülékekből.

    Tudom, hogy ez - kombinálva a pénztárcám szabta limittel - nem szül ideális helyzetet, de ez van. Ebből igyekszem kihozni a lehető legjobbat. (És ezért nem vetettem el azt sem, hogy végül egy 3D projektor + vászon "kombót" vásárolok.)

    És természetesen nagyon szépen köszönöm mindnyájatoknak a sok érdemi hozzászólást, és véleményt! :R

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák