-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
Szerintem a PLEX szerver oldalon lehet a gond. HDR anyagnál nem lehet(nem ajánlja fel) hogy átkódolás nélkül adjon feliratot. Mindenképpen szerver oldalon áll neki ráégetni a feliratot, amibre kb. minden PLEX alá tett vas kevés, nem is beszélve arról, hogy elrontja a HDR-t mivel SDR-be rendereli (valamilyen) tone mappal ...
Szerintem, ha lesz javítás, azt PLEX-től kell várni, hogy felészítsék a szerver oldalt olyan kliensekre, akinek át lehet adni a HDR anyagot és a feliratot is módosítás nélkül.
XPLAY ugyan jobban szerepel az LG tévéken mint a gyári PLEX kliens, de abban is itt van jelnleg a határ a (szerintem) szerver oldali limit miatt.
De, én alapvetően nem használok feliratot, csak próbaképpen kattintottam be párszo hogy lássam mennyire romlanak el a dolgok

Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Léghűtés topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Baseus Inspire XH1 ANC headphones BOSE!!!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor