Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Fujifilm X
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
Szerintem a PLEX szerver oldalon lehet a gond. HDR anyagnál nem lehet(nem ajánlja fel) hogy átkódolás nélkül adjon feliratot. Mindenképpen szerver oldalon áll neki ráégetni a feliratot, amibre kb. minden PLEX alá tett vas kevés, nem is beszélve arról, hogy elrontja a HDR-t mivel SDR-be rendereli (valamilyen) tone mappal ...
Szerintem, ha lesz javítás, azt PLEX-től kell várni, hogy felészítsék a szerver oldalt olyan kliensekre, akinek át lehet adni a HDR anyagot és a feliratot is módosítás nélkül.
XPLAY ugyan jobban szerepel az LG tévéken mint a gyári PLEX kliens, de abban is itt van jelnleg a határ a (szerintem) szerver oldali limit miatt.
De, én alapvetően nem használok feliratot, csak próbaképpen kattintottam be párszo hogy lássam mennyire romlanak el a dolgok

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor