Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz energomatt #19704 üzenetére
Hogy lenne mindegyik kábel működőképes 4k HDR-es TV-hez?
Pont hogy a gyengébbeken nem megy át a HDR.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Joshi
titán
Nekem volt(még meg van) Inakustik sub kábelem, de volt akinél benn maradt az RCA csatlakozó közepe a sub ládában. Na akkor vettem egy Audioquest Black Lab 3m-es kábelt. Lehet hogy egyedi eset volt, de egy prémium kábellel ne történjen ilyen semmilyen körülmények között.
[ Szerkesztve ]
-
renatto
őstag
válasz energomatt #19690 üzenetére
Az enyém bizonyosan NTFS-re van formázva...
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
renatto
őstag
válasz cyber86 #19686 üzenetére
Ha most vennék kábelt már Belkin HDMI 2.1-et vennék, bár a jobb minőségű 2.0 kábelek is tudni fogják a 2.1-et. Nála sima Inakustik Star kábelek vannak. Nem volt eddig gondom vele, kb 4-5k 1.5m belőle.
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
nagyúr
válasz rayman2006 #19669 üzenetére
Igen... google szerint az LLA a német-osztrák területen árult verzió.
Google szerint is.Gondolom ezért akciósabb... de hogy technikailag mi a különbség?
Szerintem semmi, vagy nagyon max a tuner és az TV adással kapcsolatos dolgok meg a nyelv.
A lényeg biztos hogy azonos.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
daneel_hu
addikt
Sikerült gariztatni az e6v 55"-t.
Sajnos a masinát nem tudták javítani. (nem gazdaságos a gyártónak vagy nincs ilyen panel már)
Kicsit sajnáltam mert nagyon jó tévé, nagyon szerettem...Az ügyfélszolgálatról és a szervizről csak kiemelkedőket tudnék írni, csillagos ötös.
A kiskerrel sem volt probléma, zökkenőmentes volt a csere.
Mindenhol nagyon-nagyon segítőkészek voltak.Ha valaki oled tévé vásárláson gondolkodik, akkor melegen ajánlott az LG, a gyári garanciájuk végett.
Persze elképzelhető, hogy a Pana, Sony vagy Philips hozzáállása is ennyire jó, de ez még nem derült ki, egyszerűen nincs tapasztalat erről a topikban. -
Joshi
titán
válasz daneel_hu #19711 üzenetére
Addig jó amíg nem kell gariztatni egy tévét, persze minden elromolhat de azért na.
Grat az új tévédhez, ez azért minden téren előrelépés. Mindenesetre az első néhányszáz órában csak okosan, kerüld még a logókat is. Én a manuális képregenerációt soha nem futtattam.
És milyen a 65"?[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
A minap tapasztaltam először ilyet: DLNA-n keresztül (PLEX) szerettem volna 4K HDR filmet nézni egy LG B8-on. A problémám viszont az lenne, hogy választhatok: vagy felirat nincs, vagy HDR.Van valami egyszerű megoldás a problémára?
Köszi. -
daneel_hu
addikt
válasz FollowTheORI #19716 üzenetére
1:1 csere.
Ha nincs javítás, akkor az eredeti vételárért csere.
A javítás is megfelelt volna. -
daneel_hu
addikt
válasz Pro Koryak #19717 üzenetére
MIre gondolsz?
Új tévé, új gari stb.... stb... -
BReal
addikt
Én csak azért írtam, mert te ajánlottál neki kapásból egy 11000-es kábelt. Vesz egy olcsóbbat, amiről megbizonyosodik, hogy tudja a HDR-t. Ha nem tudja, visszaviszi, cserélik. Képminőségben semmi különbséget nem fog látni ilyen rövid kábelnél.
(#19721) daneel_hu: Az komoly. 5 év jótállással vetted vagy csak 2 év? Illetve mikor?
[ Szerkesztve ]
-
válasz Pro Koryak #19725 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
torma1981
veterán
válasz yodamastah #19727 üzenetére
OMG. Az szép. Azért durva hogy 2017 szeptemberében 450k volt a 55B7V.
-
Callisto
őstag
válasz renatto #19729 üzenetére
Szeptemberben valóban volt 450k. Én is emlékszem rá.
Amúgy évi 3500 óra játékra veszélyes OLED-et venni? Beégés miatt. Napi átlag 6 óra statikus elemekkel.
Na jó ez "csak" 2500 óra kb.[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
daneel_hu
addikt
Ezek szerint jó az érdekérvényesítő képességem?
Az alku nem ezzel a modellel indult ofkorsz. -
Joshi
titán
Egy jó minőségű kábelért nem sok a 10k, ez nem olyan dolog ami elromlik hacsak nem tesszük tönkre direkt. A pénzkidobás pont hogy az a pár ezer forintos kábel, amit aztán cserélünk mert vacak. Az Audioquest összes HDMI kábele 18Gbps adatátvitelre képes ami nagyon sokáig kiszolgál, még a HDMI 2.1-es szabványt is néhány ficsört kivéve.
-
daneel_hu
addikt
Nem tudom milyen a többi 2018-as tévé, de ennek sokkal jobb a mozgásmegjelenítése már mint a 2016-os verziónak. Ha minden szart kikapcsolok akkor is frankó.
BFI-t is bekapcsoltam, nem nagyon látok vibrálást... vagy vak vagyok. Fényerőveszteség viszont van, de bőven nézhető.
Majd még próbálgatom...Interpoláció sem artifactol… bár utálom a szappaneffektet, így ennek bakapcsolása szóba sem jöhet eleve.
SDR és HDR között pedig nyílik az olló, 2 éve is nagy volt a különbség, de egyre inkább tolják ki a határokat.
-
dh66e
veterán
Ez teljesen normális nekem a sharp annó a 35.hónapban cserélte a tv-t egy zsír újra.
Mondjuk tönkre is mentek nem sokkal később és csaka név ment tovább.... -
-
daneel_hu
addikt
Szerintem is így van, erre törvény kötelezi őket. Önként vállalt 2 éves, gyártói garanciáról van szó.
Amennyiben garanciaidőn belül tönkremegy, és nem tudják megjavítani, akkor fel kell ajánlaniuk egy másik modellt.Ami az érdekesség, hogy itthon a beégés el van fogadva garis hibafaktornak.
Nem mindenhol van így, elég benézni az avforums-ra.
De 2016-os modelleknél extra nagy a meghíbásodási arány... majdnem 10-ből 1. -
renatto
őstag
válasz daneel_hu #19743 üzenetére
Azokban már 2 év van. Egy év múlva derül csak ki, ez mondjuk a 7-es évadot nem érinti-e ugyanúgy.
ui: nyílván nekem azóta megy a TV2 folyamatosan a tévén és nem is tervezem el/kikapcsolni!
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz daneel_hu #19742 üzenetére
Nincs olyan hogy semmi, már a 2016-os LG is tudta a 4K HDR-t beleértve a Dolby Visiont is. Ahhoz azért kell a kraft. Lehet hogy a 2016-os modellnél még nem volt neve a video feldolgozó procinak, de a 2017-ben már Alpha7-nek nevezték el. Csak azt nem értem hova lett az Alpha8? Elvitte a cica?
-
Tulku
veterán
válasz energomatt #19741 üzenetére
Na végre...érdemes lenne ezeket kissé tudatosítani....
Persze majd egy trombitaréz okosság úgy viszi a digit jelet 2-3 méterre, mint egy monokristályos, vagy egy 80%-os ezüst....hahaha...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- SSD kibeszélő
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- Villanyszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest