Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
antistati
üzenetére
Miután a b6 és c6 között alig van árbeli különbség, s azért kb minden 20. filmet megnézném 3dben (anno még lm szériából volt egy tvm amin néztem, aztán benq w1070 projektoromon aktív volt, ott kevésbé, de passzívban szívesen előveszem megint néha) s az ívelés sem zavar (mondjuk kifejezetten akarni nem akarom
) ezért én a c6ra hajazok.A problémám az, h 55ösben már most is lecsaphatnék rájuk, de 65ös jobban tetszene, főleg h eddig 100" projektoroztam
Csak azért ahoz millió alatti ár kéne, h beleférjen idén, remélem befigyel ez alá...(#1717) krx21 Jól sejtem h ez esetben ugye elég neki egy natív fhd 3d, s ő a panelen szépen lerendezi, nem szükséges 4k 3d ahoz h ne felezze, ugye? hiszen elméletben a fhd 3dben megvan hozzá minden adat, csak eddig a panel fhd felbontása s a technika sajátossága miatt kellett feleznie?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) ezért én a c6ra hajazok.
Vhiktor