Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Merítettem egyéb forrásból (Rtings) és bevált. Tudom, elvileg minden tv más, de egy-egy oled mégsem különbözik annyira egymástól, mint egy lcd, ahol a szórás sokkal nagyobb. Jelzi ezt az is, hogy az oled gyári beállításai kalibráció előtt is sokkal jobbak, mint az "egyéb" tévéknek. Tudom hogy műszerrel lehet csak pontos fehéregyensúlyt állítani, de egy próbát megért és azóta így használom. 2 pontos IRE-ről beszélünk... a 20 pontos már nagyon durva lenne, azt valóban lehetetlen ilyen módon beállítani... amúgy azt is kipróbáltam, de nem lett jó, még szemre sem.. nem is ajánlanám senkinek.
(#16629) Partizan182 : Gyönyörűek, természetesek a színek. Igaz, nem tudom alátámasztani "tudományosan", de attól még így van.
Műszerrel biztosan látható lenne, hogy nem az igazi, de a gyári beállításnál sokkal jobb lett. Nincs ész nélkül agyonhúzva semmi, ráadásul, jellemzően mínuszba vannak a csúszkák...az a 3 db alapszín..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Bestbuy játékok
- Le Mans Ultimate
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux Mint
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Műszerrel biztosan látható lenne, hogy nem az igazi, de a gyári beállításnál sokkal jobb lett. Nincs ész nélkül agyonhúzva semmi, ráadásul, jellemzően mínuszba vannak a csúszkák...az a 3 db alapszín..
Vhiktor