Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Merítettem egyéb forrásból (Rtings) és bevált. Tudom, elvileg minden tv más, de egy-egy oled mégsem különbözik annyira egymástól, mint egy lcd, ahol a szórás sokkal nagyobb. Jelzi ezt az is, hogy az oled gyári beállításai kalibráció előtt is sokkal jobbak, mint az "egyéb" tévéknek. Tudom hogy műszerrel lehet csak pontos fehéregyensúlyt állítani, de egy próbát megért és azóta így használom. 2 pontos IRE-ről beszélünk... a 20 pontos már nagyon durva lenne, azt valóban lehetetlen ilyen módon beállítani... amúgy azt is kipróbáltam, de nem lett jó, még szemre sem.. nem is ajánlanám senkinek.
(#16629) Partizan182 : Gyönyörűek, természetesek a színek. Igaz, nem tudom alátámasztani "tudományosan", de attól még így van.
Műszerrel biztosan látható lenne, hogy nem az igazi, de a gyári beállításnál sokkal jobb lett. Nincs ész nélkül agyonhúzva semmi, ráadásul, jellemzően mínuszba vannak a csúszkák...az a 3 db alapszín..
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gitáros topic
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Műszerrel biztosan látható lenne, hogy nem az igazi, de a gyári beállításnál sokkal jobb lett. Nincs ész nélkül agyonhúzva semmi, ráadásul, jellemzően mínuszba vannak a csúszkák...az a 3 db alapszín..
Vhiktor