Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Van egy hírem OLED tartósság ügyben: ~10 hónap, ~2800 üzemóra
    minden beégésvédelem kikapcsolva, PC monitorként használva: nulla beégés,

    illetve továbbra is minimális az átmeneti képvisszamaradás.
    Mostanában egyszer láttam 10-20 percig függőleges sávokat a Windows asztalról visszaköszönve egy halál sötét videojátékban (Layers of Fear), de ott a pixelek >50%-a teljesen fekete volt és alig lehetett látni ~10% feletti szürkéket. Így is csak mozgás, kamerafogatás közben tűnt fel, és játék közben elmúlt (nem kellett kikapcsolva pihentetni, vagy intenzíven világos tartalommal járatni, menet közben kifakult sötét képről is játék alatt).

    [TROLL mode ON]
    Ellenben a távirányítónak tényleg kéne valami jó gomb-kopás védelem. Valami beépített rezgőmotor, vagy egy nagy piros LED felirat, esetleg egy szöveg a TV képernyő közepén villogva, ami figyelmeztet, hogy ne nyomkodd feleslegesen sokat, vagy óvatosan kattintgass, mert monitor lévén alig használom (legalább is másra mint a Ki/Be kapcsolás), mégis elkezdett tönkremenni az OK görgő körüli tárcsa (fel/le jobb/bal nyilak körben). Na, ez veszélyes! Senki ne vegyen OLED-et, aki nem tudja elfogadni, hogy elkophat a nyomógomb a távirányítóban!
    [TROLL mode OFF]

    De gúnyolódást félretéve tényleg megy tönkre a távkapcsolóm. :U

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák