Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PLC programozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCat
senior tag
Mindkét lejátszó kadenciahelyesen játszik le, úgy van beállítva. Van elsötétülés lejátszás előtt. De a tévé miért nem tudja kiírni, hogy hány hz-en megy?
Felmásoltam pendrive-ra, onnan lejátszva is szaggat. Akkor sincs true cinema opció.Nálad hogy megy a lejátszás? Szép folyamatos?
Én eredeti kép profilt használok és azt álligatom. Lehet ott nem elérhető ez az opció? Vagy ez nem befolyásolja? UHD colort bekapcsoltuk minden bemenetre. Mi lehet még?
Az a bosszantó, hogy a MM-ben tökéletesen ment ennek a fájlnak a lejátszása, ezért is vette meg a tévét. Egyébként a true cinema on vagy off a jó beállítás?
nobeige: HDMI-n a kép mód eredeti, és ezt álligatjuk. Nincs átnevezve a bemenet. A game módot hogy tudom ellenőrizni? A kép profiloknál? Mert ott eredeti (felhasználói) van írva.
antistati: Köszi
Sajnos az a fájl nincs meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- Eladó LG 55" OLED TV!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sajnos az a fájl nincs meg...
Vhiktor