Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Hozzászólok Aktív témák
-
Joshi
félisten
Most őszintén, mennyi esély van arra hogy 1-2 éven belül elárasztanak bennünket a Dolby Vision tartalmak? Arról nem is beszélve hogy egy HDR10 és egy DV közötti különbséget meg is kell tudni jelenítenie a TV-nek, ja és észre is kellene venni azt a különbséget. A házimozi topikban még a 4K-ból eredő felbontás különbséget is megkérdőjelezik a "szakik", nemhogy HDR10 vs DV.
Én se azért vettem Pana 900-at mert nem tudom nélkülözni a HDR tartalmat (nincs is megjelenítőm hozzá
), egyszerűen csak akartam egy kiváló képminőségű BD lejátszót.
(#1493) Partz annyira fellőtték a 203 árát, hogy a Pana zászlóshajójánál is 100k-val drágább lett.
Én azért kíváncsi leszek a 203 képminőségére mondjuk a Pana 900-al összevetve. Ja és a Pana mindkét lejátszóján van analóg 7.1 kimenetek plusz külön HDMI Audio is.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
- KATA (kisadózó vállalkozások tételes adója)
- [Re:] Árlistákat hozott a tavaszi szellő
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- [Re:] Logitech EXTREME 3D PRO
- PlayStation 4
- Építő/felújító, szerelő- és szakemberkereső topic
- Gaming notebook topik
- Memóriakártya topic
- [Re:] 6 magos asztali gép 8Gb ram, SSD+HDD+17" monitor,+ egér, billentyű
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- További aktív témák...
- (ÚJ állapot) Lenovo ThinkPad T490s*i7 8565U/WWAN: Fibocom L830-EB/11 ciklus/2022.12.8 +táska és egér
- [PlayStation®5 digitális kiadás] Azonnal átvehető új, bontatlan PS5 Digital (2 év garancia)
- Alapalapcsavar eladó!
- Használt tesztlet LGA775 alaplapok garanciával
- ÚJ Bontatlan Macbook Pro (ÚJ M1 Model) Magyar billentyűzettel,1 ÉV hivatalos Apple garanciával
Állásajánlatok
Cég: Interton Kft
Város: Budapest
Cég: Wellness Gate System Kft.
Város: Budapest