Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat!

Most egy Panasonic budget plazma tv-m van, ami - úgy néz ki - kezdi feladni a harcot (a bal felső sarkánál jól láthatóan rózsaszínesedik), de nem csak ezért szeretnék másik tv-t, hanem mert ez csak 42" méretű, én pedig inkább 65", vagy ha a keretből kijön 75" méretűt, vagy jobb képminőséggel rendelkezőt szeretnék (így jött a képbe az OLED). Bár vannak már 4K tartalmaim, én úgy gondolom, hogy a magyarországi tv csatornák esetében még sok évig nem lesz ez a felbontás az általános (még a FullHD sem lett minden csatorna esetében alapértelmezett), így talán a FullHD OLED is jó a magyarországi tv csatornák nézésére.
    Nézegettem LCD-t is, éppen most voltam pihenni a hosszú hétvégén és az ottani LG 43LH570V LCD tv nem győzött meg (nagyon kockásak voltak az adások még FullHD esetén is a Telekom vevőjével), sőt inkább felbosszantott a látott képminőségével, pedig kikerestem az Interneten a kalibrált beállításokat a legjobb képminőséghez, de szinte semmivel nem lett jobb.
    Ami méretileg nagyon tetszik az a Hisense H75N6800, de nagyon tartok az Edge-LED használatától (pl. felhősödés, bevilágítás). Van Direct-LED-del rendelkező Toshiba 75U6763DG tv is ebben a méretben, de semmilyen információval nem rendelkezek arról, hogy milyen tapasztalatok vannak vele kapcsolatban.
    Ezenkívül még tetszik a Sony Bravia KD-55XE9305 LED készüléke is, de ez már jóval kisebb és már megint Edge-LED-del rendelkezik, bár úgy olvastam több helyen, hogy nagyon jó a képminősége (kérdés, hogy a vitatható minőségű magyarországi tv csatornák esetében szükséges-e egy ilyen tv).
    Szóval, ha OLED-et nem ajánljátok nekem, akkor Hisense, vagy a Toshiba lenne-e a jobb választás (szervizelést is figyelembe véve).

A válaszokat előre is köszönöm!

KissA1026

Új hozzászólás Aktív témák