Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat!
Most egy Panasonic budget plazma tv-m van, ami - úgy néz ki - kezdi feladni a harcot (a bal felső sarkánál jól láthatóan rózsaszínesedik), de nem csak ezért szeretnék másik tv-t, hanem mert ez csak 42" méretű, én pedig inkább 65", vagy ha a keretből kijön 75" méretűt, vagy jobb képminőséggel rendelkezőt szeretnék (így jött a képbe az OLED). Bár vannak már 4K tartalmaim, én úgy gondolom, hogy a magyarországi tv csatornák esetében még sok évig nem lesz ez a felbontás az általános (még a FullHD sem lett minden csatorna esetében alapértelmezett), így talán a FullHD OLED is jó a magyarországi tv csatornák nézésére.
Nézegettem LCD-t is, éppen most voltam pihenni a hosszú hétvégén és az ottani LG 43LH570V LCD tv nem győzött meg (nagyon kockásak voltak az adások még FullHD esetén is a Telekom vevőjével), sőt inkább felbosszantott a látott képminőségével, pedig kikerestem az Interneten a kalibrált beállításokat a legjobb képminőséghez, de szinte semmivel nem lett jobb.
Ami méretileg nagyon tetszik az a Hisense H75N6800, de nagyon tartok az Edge-LED használatától (pl. felhősödés, bevilágítás). Van Direct-LED-del rendelkező Toshiba 75U6763DG tv is ebben a méretben, de semmilyen információval nem rendelkezek arról, hogy milyen tapasztalatok vannak vele kapcsolatban.
Ezenkívül még tetszik a Sony Bravia KD-55XE9305 LED készüléke is, de ez már jóval kisebb és már megint Edge-LED-del rendelkezik, bár úgy olvastam több helyen, hogy nagyon jó a képminősége (kérdés, hogy a vitatható minőségű magyarországi tv csatornák esetében szükséges-e egy ilyen tv).
Szóval, ha OLED-et nem ajánljátok nekem, akkor Hisense, vagy a Toshiba lenne-e a jobb választás (szervizelést is figyelembe véve).A válaszokat előre is köszönöm!
KissA1026
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Netfone
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor