Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
Sajnálom, hogy nem sikerült értelmezni a mondandómat. Inkább nem számolom össze, hogy hányszor írtam le, engem nem izgat a beégés, s én nem fogom visszamondani.
És igen, segítséget kértem, mert amíg én 8 éves korom óta számítástechnikában mozgom, barátom (aki szintén B7-et venne) fodrász. Nem igazán vágja ezeket a dolgokat és megkért, hogy dobjam ide be a témát.
Senkit nem kért meg LG-s alkalmazott, hogy rossz készülékeket fotózzatok, harmadjára is leírom, hogy barátom szeretett volna látni pár jóideje használt eszköz állapotát.
De erre is jött a sározás, hogy "tökéletes kijelzőt fotózna mindenki, nem látnál semmit"IGEN, ez lenne a terv, hogy egy bizonytalan vásárlót meg lehessen győzni, hogy normál használat mellett nem ég be 2 év alatt sem semmi. Leírtam azt is, hogy mire használja az illető az eszközt (ps, spotify stb), hátha valaki hasonló játékokkal (Fifa, GTA) játszik, mint ő és látná, hogy nincs beégve a térkép pl.
Tényleg nem tudom mi ez a stílus, csak mert elmeséltem egy történetet, képpel alátámasztva, leírtam, hogy lehet rossz darabot fogott ki, leírtam, hogy nem ismerem a beállítást sem a tartalmat.
Nem az volt, hogy "ne vegyen senki ilyen tv-t mert x nap után ilyen lesz és mekkora sz*r", bár ezeket a kommenteket egy ilyen hsz után sem látnék szívesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor